Gå videre til hovedindholdet

K- som koldt, kulørt og kokosnød

Skulle lige ned i postkassen med et par breve... og der er da skisme koldt for fingrene uden handsker... men postkassen er væk... mon de har glemt at sætte den op igen efter nytårsaften? Hvor putter alle de lokale sølvræve så deres breve hen?
Nå men det kulørte er denne fine bakke fra IKEA... øjenguf:-)
og så mangler jeg lige det bedste råd til at slagte en kokosnød? Enten med eller uden mælk? Men uden lemlæstelser.... anyone?

Hilsen Ellen

Kommentarer

 1. Kulden kan vi ikke gøre noget ved - bare håbe at den snart forsvinder.
  Kulør er altid godt på mørk aften
  Kokos nødden... tja - der er nogle huller - dem kan du vist godt få op uden problemer - og få mælken ud. Resten må du bruge en hammer eller en gorilla til - God fornøjelse

  SvarSlet
  Svar
  1. Gorilla... det.siger jeg.til gemalen :-)....tak for rådet med hullerne...

   Slet
 2. Hvor er den bakke fin! Sådan en kunne sagtens bo hjemme hos mig:-) Ingen gode råd fra mig vedr. kokosnød - kan huske at vi prøvede med både hammer og skruetrækker og det var ret besværligt.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er også som om hverken manden eller jeg springer på den, selv om pigerne plager..... men vi må vel til det..

   Slet
 3. Det bedste er at skære toppen af med en sav og så hælde mælken ud, inden man deler nøden yderligere. Frøhviden kan spises som den er, og mælken kan drikkes direkte fra kokosnødden.
  Kokosnødder opbevares bedst ved 0°C, hvor de kan holde sig i 1-2 måneder. Det er sjældent at de kokosnødder vi køber her i butikkerne er blevet opbevaret rigtigt, så derfor er det ikke altid at mælken er særlig god i sådan en nød.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak for hjælpen- så ser jeg efter en sav imorgen- kunne være sjovt at smage mælken hvis der er noget i :-)

   Slet
 4. Ingen gode råd omkring kokosnødder herfra - det er vi vist for dovne til, selv om jeg gerne spiser kødet indeni ;-)
  Kan man bare fjerne postkasserne?
  Flot kulørt bakke - den kan finde mange anvendelsesmuligheder :-))))

  SvarSlet
  Svar
  1. Post dk har sikkert i.formerer i et eller andet omslag.... vi har reklamer mv nej tak, så måske derfor vi ikke følger med... bussen kører heller ikke derned mere, men stopper her hvor vi bor...

   Slet
 5. Du må på jagt efter en anden postkasse - godt du flytter fra det der kvarter, altså ;o)
  Glæder mig til at høre hvordan kokosnøddeprojektet spænder af!

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh hu... ingen video dokusoap her fra kokosmassakren...

   Slet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Projekttasker til salg: #dreamknitbag på instagram

Så kommer der lidt liv her på bloggen igen- lang pause og nu kommer jeg til at linke til Instagram hvor min konto er @keep_dream_knitting #dreamknitbag   på Instagram er der jeg viser de projekttasker jeg syer og sælger hvis nogen synes om dem. Skriv en pb på Instagram så finder vi ud af farver og størrelser osv. Lille model: Jeg laver en lille handy version jeg kalder for Knit'nwalk størrelsen som lige passer til at hænge over armen og med en strømpe eller hue i. Den er ca 13 bred, 8 dyb og 24-25 cm høj. Intro pris 75 kr :-) Pris 95 kr. Posen er uden lynlås så intet hænger i. Jeg syer taskerne i stof fra mit stoflager som hovedsageligt består af vintage og upcycklede stoffer som er købt i genbrug eller arvet fra familie og venner. Det sjove ved at sy taskerne er at sætte farverne sammen- og få det til at spille med de materialer jeg har på lager. Medium: Udover denne størrelse laver jeg også en lidt større model som nemt rummer A4 opskriften og et par nøgler garn

Dagens ord er et gajol ord....

  Og gajol er vi storforbruger af da ungerne hoster og jeg har ondt i halsen... Men mon ikke vi er halvt igennem det for Pernille var hjemme fra skole igår, men var frisk i morges og Josefine har taget en mega powernap fra kl. 19 til kl 9 i morges... Og jeg arbejde hjemmefra, når det skal være sådan så må vi lige hygge lidt i eftermiddag..