Gå videre til hovedindholdet

Ny ligger den der

Ja nu ligger vingekjolen og venter på at blive lagt op. Mon der er en chance idag? Jeg er blevet færdig med den 1064 sider fede bog iaftes. Men andre bøger trækker og ikke engang mit strikketøj er blevet rørt meget i ferien. Nå først skal vi 3 piger til frisør. Vi trænger, gevaldigt! Har gået med hårspænde i pandehåret den sidste måned nu. Nå vil allerførst have morgenmad og i bad. Og efter frisøren en tur i fætter BR for at bruge nogle af de samlede klistermærker. Og bagefter, ja så måske tilbage til syrummet hvor jeg sidder lige nu:-)
Hav en god dag!

Hilsen Ellen

Kommentarer

 1. Sikke en flot kjole, og dejligt at se andet end lyserødt eller ander af de "sædvanlige" pigefarver :)
  Hvilke bog er det du har læst?
  Du må også have en rigtig god dag.
  Knus fra
  Dorthe :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Dorthe, jeg synes fuglene er søde og at sort hvidt stof år bedst til, så derfor blev kjolen således. Jeg har læst Folletts Uendelige verden :-)

   Slet
 2. Hvor er den flot, rigtigt nytårs kjole.

  SvarSlet
  Svar
  1. God idé, måske en af pigerne vil have den på imorgen.. så jeg kan tage et foto m model. Godt nytår Lea!

   Slet
 3. Det lyder vel nok som en dejlig dag :)

  Fin kjole :)

  SvarSlet
  Svar
  1. ja Jenny det var det også, men utroligt så udmattet man bliver af centre m udsalg:--

   Slet
 4. Fantastisk flot tøsekjole. Og sikke mange dejlige farver man kan sætte til i form af strømpebukser og langærmet t-shirts.

  Godt Nytår, Stine:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Stine, mange tak- ja de der fugle matcher lidt af hvert, så mon ikke de meget populære sølv glimmer leggings skal bruges til, jeg tror det!

   Slet
 5. Hvor er den blevet fin :-) og helt sikkert en lækker måde at tilbringe en dag på (syskolen), endnu bedre er det at sidde stille for sig selv og gøre det helt færdigt :-)

  Hvem er den heldige prinsesse, som skal have kjolen på?

  SvarSlet
 6. Ja rigtig godt at forbedre sine evner, men også rart at nørkle i fredeligt tempo:-) pt er den lagt op til josefine i længden... hun bestilte stofkombien....

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Projekttasker til salg: #dreamknitbag på instagram

Så kommer der lidt liv her på bloggen igen- lang pause og nu kommer jeg til at linke til Instagram hvor min konto er @keep_dream_knitting #dreamknitbag   på Instagram er der jeg viser de projekttasker jeg syer og sælger hvis nogen synes om dem. Skriv en pb på Instagram så finder vi ud af farver og størrelser osv. Lille model: Jeg laver en lille handy version jeg kalder for Knit'nwalk størrelsen som lige passer til at hænge over armen og med en strømpe eller hue i. Den er ca 13 bred, 8 dyb og 24-25 cm høj. Intro pris 75 kr :-) Pris 95 kr. Posen er uden lynlås så intet hænger i. Jeg syer taskerne i stof fra mit stoflager som hovedsageligt består af vintage og upcycklede stoffer som er købt i genbrug eller arvet fra familie og venner. Det sjove ved at sy taskerne er at sætte farverne sammen- og få det til at spille med de materialer jeg har på lager. Medium: Udover denne størrelse laver jeg også en lidt større model som nemt rummer A4 opskriften og et par nøgler garn

Dagens ord er et gajol ord....

  Og gajol er vi storforbruger af da ungerne hoster og jeg har ondt i halsen... Men mon ikke vi er halvt igennem det for Pernille var hjemme fra skole igår, men var frisk i morges og Josefine har taget en mega powernap fra kl. 19 til kl 9 i morges... Og jeg arbejde hjemmefra, når det skal være sådan så må vi lige hygge lidt i eftermiddag..