Gå videre til hovedindholdet

Lørdag indendøre..

Vi sysler med lidt af hvert i dag, morgenen startede med ild i pejsen, med strik, te og varm havregrød lige foran varmen, mens det blev lysere udenfor og tøvejret lavede dryp. Pigerne er i fuld gang med at klæbe figurer ind i deres fine bøger som længe har ligget og ventet på en særlig dag. Jeg kan absolut anbefale de der hæfter, utroligt så mange historier de skaber og fortæller mens de indretter på baggrundsbillederne i hæftet. Indimellem laver josefine lidt andet og jeg har kigget på stoflageret fordi jeg på fredag skal sy fra 9-14 hos marapytta.... nu er det frokost og dennis er ude at købe ind bl.a. et juletræ tror jeg:-) i eftermiddag skal der vist julepyntes lidt. Det har jeg lovet pigerne.   Hav en dejlig lørdag!

Hilsen Ellen


Denne mail er blevet scannet af http://www.comendo.com og indeholder ikke virus!

Kommentarer

 1. Ser bare så tilpas langsomt ud så man kan mærke hel over på den anden side af skærmen, hvor rart det må have været ;-) vi har også sat kryds i kalenderen i dag - nu er vi nemlig alle samlet og har tid til hygge. Det burde være forbudt at have så travlt at man ikke har tid til hygge og langsomheden ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Jep og det gjorde bare godt at være udhvilet og alligevel bare sidde og sumpe og stirre ind i ilden en times tid:-)

   Slet
 2. Det ser vildt hyggeligt ud! Håber, I rigtig får slappet af og ladet op.

  SvarSlet
 3. Årh hvor en hyggelig lørdag. Håber i har hygget med juletræet i eftermiddag også : )
  Fortsat god, langsom weekend. Kh. Liv

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Projekttasker til salg: #dreamknitbag på instagram

Så kommer der lidt liv her på bloggen igen- lang pause og nu kommer jeg til at linke til Instagram hvor min konto er @keep_dream_knitting #dreamknitbag   på Instagram er der jeg viser de projekttasker jeg syer og sælger hvis nogen synes om dem. Skriv en pb på Instagram så finder vi ud af farver og størrelser osv. Lille model: Jeg laver en lille handy version jeg kalder for Knit'nwalk størrelsen som lige passer til at hænge over armen og med en strømpe eller hue i. Den er ca 13 bred, 8 dyb og 24-25 cm høj. Intro pris 75 kr :-) Pris 95 kr. Posen er uden lynlås så intet hænger i. Jeg syer taskerne i stof fra mit stoflager som hovedsageligt består af vintage og upcycklede stoffer som er købt i genbrug eller arvet fra familie og venner. Det sjove ved at sy taskerne er at sætte farverne sammen- og få det til at spille med de materialer jeg har på lager. Medium: Udover denne størrelse laver jeg også en lidt større model som nemt rummer A4 opskriften og et par nøgler garn

Dagens ord er et gajol ord....

  Og gajol er vi storforbruger af da ungerne hoster og jeg har ondt i halsen... Men mon ikke vi er halvt igennem det for Pernille var hjemme fra skole igår, men var frisk i morges og Josefine har taget en mega powernap fra kl. 19 til kl 9 i morges... Og jeg arbejde hjemmefra, når det skal være sådan så må vi lige hygge lidt i eftermiddag..