Gå videre til hovedindholdet

Glæder mig til


At jeg på fredag skal sy vingekjole hos Line i marapyttas syskole. Udover vingekjole planlægger jeg et par pigebukser med læse i toppen...  dejligt at glæde sig og forberede noget der ikke handler om job, hus eller børn. Så marapyttas julesyning passede perfekt ind i at jeg har en fridag fredag.

Manden er lige kørt til Randers med gaver i bagagerummet, så nu mangler kun dem til ham og pigerne. Pigerne ved jeg bare ikke hvad skal have..... nogle ideer?

Hilsen Ellen

Kommentarer

 1. Skønt at have sådan en dag at se frem til - det kunne jeg godt bruge!!! ;o)
  Hvad med at give dem en oplevelse - måske en dag i en forlystelsespark?

  Ha' en god dag! Kh. Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Pia - super ide- det havde jeg faktisk ikke tænkt på- :-)

   Slet
 2. Hvor skønt med en fredag ved symaskinen, lige tids nok til at få stressniveauet ned inden jul - jeg har også fri fredag, måske jeg skulle lave en aftale med min symaskine?

  Gaver til pigerne??? Er tøj ikke altid et hit? Eller noget som giver anledning til kreativ leg? Hos os står den på Duplo i stor stil, håber på hun leger resten af julen ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja vi overlever nok julen uden hjemmebag eller konfekt som ville være programmet ellers fredeg- vi kan da bare trille havregrynskugler med marcipan om aftenen istedet :-)

   Lego friends har jeg ønsket til dem fra farmor og farfar- og det er vist i pakkerne derfra- men har overvejet mere af samme skuffe .-)

   Slet
 3. Lyder skønt med Marapytta på fredag :o) God fornøjelse!
  Hvad med Pippi-hus + indhold til pigerne - og Pippi-bøgerne? Åh, vil så gerne præge pigerne med stærke pige-rollemodeller hahaha. Nuvel. Du har en uge til at finde på. God mandag. Kh. Liv

  SvarSlet
  Svar
  1. Pippibøgerne- super tak for det- det skal vi da have i mandelgave :-) Pippihuset har Josefine- og det står i stuen så det bliver brugt ind imellem- og det er vist det dukkehus der når ind i vores hjem tror jeg. Jeg har været meget i tvivl for noget af det de fik sidste år er næsten ikke brugt- I weekenden har de kun leget med klistermærker og sminket sig - fandt noget øjenskygge/rouge på tilbud i Rema til en 5 pr stk- så de har hygget og vasket og malet sig konstant :-)

   Slet
 4. Tænk at jeg først nu opdager din "nye" blog, det er da bare for dårligt ;)
  Jeg har endelig fået lidt gang i strikkepindene igen, så jeg har travlt med at søg inspiration på nettet.
  Er startet blidt ud med strømper - selvfølgelig.
  Forsat god december og hav det rigtig godt.
  Knus fra
  Dorthe

  Ps. hvordan virker din "svar funktion" på bloggen?
  Ifl. hvad jeg har fået at vide, skal man stadig tilmelde sig via e-mail og få alle indlæg, hvilket jeg ikke synes der er meget fidus i, jeg troede nemlig at spørgeren/fik direkte besked...

  SvarSlet
 5. Hej Dorthe, hvor dejligt du fandt mig igen:-) og fedt at du har fået gang i pindene. Hvis du melder dig til under kommentarfeltet får du mail når der er nye kommentarer til det ger indlæg.. håber det virker sådan? Så må jeg lige se dine nye strømper på din blog imellem kortene;-)

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Projekttasker til salg: #dreamknitbag på instagram

Så kommer der lidt liv her på bloggen igen- lang pause og nu kommer jeg til at linke til Instagram hvor min konto er @keep_dream_knitting #dreamknitbag   på Instagram er der jeg viser de projekttasker jeg syer og sælger hvis nogen synes om dem. Skriv en pb på Instagram så finder vi ud af farver og størrelser osv. Lille model: Jeg laver en lille handy version jeg kalder for Knit'nwalk størrelsen som lige passer til at hænge over armen og med en strømpe eller hue i. Den er ca 13 bred, 8 dyb og 24-25 cm høj. Intro pris 75 kr :-) Pris 95 kr. Posen er uden lynlås så intet hænger i. Jeg syer taskerne i stof fra mit stoflager som hovedsageligt består af vintage og upcycklede stoffer som er købt i genbrug eller arvet fra familie og venner. Det sjove ved at sy taskerne er at sætte farverne sammen- og få det til at spille med de materialer jeg har på lager. Medium: Udover denne størrelse laver jeg også en lidt større model som nemt rummer A4 opskriften og et par nøgler garn

Dagens ord er et gajol ord....

  Og gajol er vi storforbruger af da ungerne hoster og jeg har ondt i halsen... Men mon ikke vi er halvt igennem det for Pernille var hjemme fra skole igår, men var frisk i morges og Josefine har taget en mega powernap fra kl. 19 til kl 9 i morges... Og jeg arbejde hjemmefra, når det skal være sådan så må vi lige hygge lidt i eftermiddag..