Gå videre til hovedindholdet

1064

Så mange sider er der i den her bog som jeg læste forgængeren til i julen for to år siden... jeg er allerede opslugt selv om jeg lige er startet... glæder mig til mange siders underholdning. Hvilken bog skal du læse i julen?

Hilsen Ellen
Denne mail er blevet scannet af http://www.comendo.com og indeholder ikke virus!

Kommentarer

 1. Hov. Av. Det ved jeg ikke... Og jeg som ellers altid læser. Jeg læser slet ikke for tiden. Tak for påmindelsen. Må lige omkring bibleren og se hvad de kan byde på for tiden : ) Fortsat god søndag. Kh. Liv

  SvarSlet
 2. Hej, du har vundet en give away på min blog for nogle dage siden. Kan du ikke sende mig din adresse?

  SvarSlet
 3. den læste (eller nærmere slugte jeg) for nogle måneder siden. Jeg er lige gået i gang med "de hængte hunde" men den varer helt sikkert ikke til jul. Håber dog at min søster har et par anbefalinger med i tasken, når hun kommer til dk om et par dage, men jeg pønser lidt på om jeg skal læse den nye af Barbara Kingsolver, selvom forgængeren var ganske forfærdelig efter side 100. Har du mon læst nogen af hendes bøger?

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej hende kender jeg sker ikke, men det kunne jeg jo komme til...måske Liv kender den forfatter?

   Slet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Projekttasker til salg: #dreamknitbag på instagram

Så kommer der lidt liv her på bloggen igen- lang pause og nu kommer jeg til at linke til Instagram hvor min konto er @keep_dream_knitting #dreamknitbag   på Instagram er der jeg viser de projekttasker jeg syer og sælger hvis nogen synes om dem. Skriv en pb på Instagram så finder vi ud af farver og størrelser osv. Lille model: Jeg laver en lille handy version jeg kalder for Knit'nwalk størrelsen som lige passer til at hænge over armen og med en strømpe eller hue i. Den er ca 13 bred, 8 dyb og 24-25 cm høj. Intro pris 75 kr :-) Pris 95 kr. Posen er uden lynlås så intet hænger i. Jeg syer taskerne i stof fra mit stoflager som hovedsageligt består af vintage og upcycklede stoffer som er købt i genbrug eller arvet fra familie og venner. Det sjove ved at sy taskerne er at sætte farverne sammen- og få det til at spille med de materialer jeg har på lager. Medium: Udover denne størrelse laver jeg også en lidt større model som nemt rummer A4 opskriften og et par nøgler garn

Dagens ord er et gajol ord....

  Og gajol er vi storforbruger af da ungerne hoster og jeg har ondt i halsen... Men mon ikke vi er halvt igennem det for Pernille var hjemme fra skole igår, men var frisk i morges og Josefine har taget en mega powernap fra kl. 19 til kl 9 i morges... Og jeg arbejde hjemmefra, når det skal være sådan så må vi lige hygge lidt i eftermiddag..