Gå videre til hovedindholdet

lidt mere børnefødselsdag

Tiden siden Josefines fødseldag er jo løbet af sted- og jeg fik aldrig lagt foto fra dagen og forplejningen ud - men her er lige lidt- hvor I kan se at bordet var pyntet med 2 bane2 gavepapir- bollerne med små stykker farvestrålende slik og med revet rødbede rørt med i dejen så de blev lyserøde- der var rugbrødspindemadder- hvilket faktisk blev spist en del af og giver en rigtig god bund i maven.
Æg med tomat spiste børnene slet ikke- det gjorde vi andre så ...og pølsehornene var faktisk bare i overskud- så dem hyggevi med da gæsterne gik hjem- ren win-win!

Note: Mind mig lige om når jeg næste gang bliver inspireret i blogland at jeg altså arbejder fuld tid, pt er alene med ungerne 4 dage om ugen og ikke har nogen au-pair til at hjælpe med de basale detaljer... Det kom jeg nemlig i tanke om da jeg havde stået og puttet frugtstykker på spyd 2 timer i træk aftenen inden gæsterne skulle komme ....
Kommentarer

  1. Stort arbejde - og lækkert! : )
    Det ser i hvert fald ud til at have at hygget sig vældigt! : )

    SvarSlet
  2. Det gjorde vi allesammen undtagen de to børn på mit orienteringsløbshold som kom til at græde....:-) og jeg var bare ikke så god til at bedømme hvor meget mad 16 børn og 4 voksne spiser..så arbejdet var lidt for stort..

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Projekttasker til salg: #dreamknitbag på instagram

Så kommer der lidt liv her på bloggen igen- lang pause og nu kommer jeg til at linke til Instagram hvor min konto er @keep_dream_knitting #dreamknitbag   på Instagram er der jeg viser de projekttasker jeg syer og sælger hvis nogen synes om dem. Skriv en pb på Instagram så finder vi ud af farver og størrelser osv. Lille model: Jeg laver en lille handy version jeg kalder for Knit'nwalk størrelsen som lige passer til at hænge over armen og med en strømpe eller hue i. Den er ca 13 bred, 8 dyb og 24-25 cm høj. Intro pris 75 kr :-) Pris 95 kr. Posen er uden lynlås så intet hænger i. Jeg syer taskerne i stof fra mit stoflager som hovedsageligt består af vintage og upcycklede stoffer som er købt i genbrug eller arvet fra familie og venner. Det sjove ved at sy taskerne er at sætte farverne sammen- og få det til at spille med de materialer jeg har på lager. Medium: Udover denne størrelse laver jeg også en lidt større model som nemt rummer A4 opskriften og et par nøgler garn

Dagens ord er et gajol ord....

  Og gajol er vi storforbruger af da ungerne hoster og jeg har ondt i halsen... Men mon ikke vi er halvt igennem det for Pernille var hjemme fra skole igår, men var frisk i morges og Josefine har taget en mega powernap fra kl. 19 til kl 9 i morges... Og jeg arbejde hjemmefra, når det skal være sådan så må vi lige hygge lidt i eftermiddag..