Gå videre til hovedindholdet

oprydning..


I forbindelse med at vores hus er sat til udlejning via et udlejningsbureau har der siden maj måned ca været en besigtigelse om ugen- nogle gange kommer der nogen og kigger med 2 times varsel... Det er anstrengende- for jeg stiller ikke min symaskine frem på spisebordet- og jeg redder også seng hver morgen!! Måske det kunne blive en god ny vane! Mit kontor/krea/lagerrum har længe rodet gevaldigt- men lige nu er der nogenlunde orden derinde- man skal dog ikke åbne tøjskabet for så falder mit tøj ud- men bare lågerne er lukkede går det nok .-)

Her får I lige et lille kig til lidt af det der står stuvet op derinde... 
Malerierne elsker jeg- dem fik vi i bryllupsgave fra Josefines mødregruppe- 3 piger og 2 drenge- De 4 piger jeg gik i mødregruppe med har jeg desværre ikke kontakt med mere- vi flyttede fra Esbjerg da Josefine var 7 måneder- men nu hvor hun fylder 4 år tænker jeg da på at det kunne være sjovt at se de andre 4 børn :-) 


Kommentarer

 1. Kan godt forstå du er glad for billederne, de ser rigtig fine ud, det jeg kan se - glade og skønne farver.

  Der er noget ved mødregrupperne og det at se børnene vokse op, og hvor meget de forandrer sig. Vi ses stadig i Karens mødregruppe, selv om det selvfølgelig "kun" er 2½ år siden, men det er superhyggeligt

  SvarSlet
  Svar
  1. Ketty- ja det var måske ikke de bedste foto- lige af malerierne .-) Dejligt at karens mødregruppe holder :-)

   Slet
 2. Jeg tror der er stor forskel på mødregrupper. Min første holdt kun 3 møder, fordi vi var alt for forskellige.. Her 2. gang har det været bedre, selvom der er forskellige interesser (og også de større søskende). Der er ingen jeg rigtig ses med, men jeg ved at jeg vil løbe på flere af dem rundt om i byen med børnene.

  SvarSlet
  Svar
  1. Min første mødregruppe var lidt svær synes jeg- vi var alle førstegangsmødre og ikke særlig gode til at deles om det der var svært og sjovt osv- 2. gang var helt klart meget hyggeligere selv om vi var forskellige- men alle havde børn i forvejen og det blev et hyggeligt indslag i ugens babytrummerum :-) Det lyder meget rart at løbe ind i de andre af og til i byen- det netværk savner jeg fordi vi er flyttet:-)

   Slet
 3. Skal i flytte?
  Der er noget jeg ikke har læst.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Lea!
   Ja Dennis arbejder 4 dage om ugen i Randers- og jeg har fået lovning på at blive forflyttet til den jydske byggeafdeling i mit firma- så vi prøver at leje vores hus ud for en periode .-) Glæder os til at komme tættere på bedsteforældre og anden familie:-)

   Slet
 4. Dejlig krea rod, jeg krydser fingere for at der snart er nogle der vil lege jeres skønne hjem, så i kan slappe lidt af med rengøring og oprydning hele tiden, og så jeg snart kan nyde jeres dejlige selskab. Skal i foresten noget den første eller anden weekend i oktober, du kan lige sende en sms :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Jeannett- fedt du skriver rod- for jeg syntes lige jeg havde ryddet op :-) på den hylde jeg tog et foto af... Vi må lige sms'es.... :-)

   Slet
 5. Kære Ellen Kathrine
  Ja, det er sjovt som man får ryddet op når huset skal vises frem. Da mit hus var til salg, var der så pænt at jeg næsten fortrød :-D
  Hvornår er det I flytter?
  Og mht mødregrupper... det er jo lidt et lotteri... min; der var vi 3 der gik godt i spænd og én hvor man konstant tænkte 'Hold nu k....'. Behøver jeg skrive, vi ikke har kontakt mere? Lidt trist, havde været hyggeligt hvis man havde 'vundet' en god én af slagsen..
  Kh Pernille

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Projekttasker til salg: #dreamknitbag på instagram

Så kommer der lidt liv her på bloggen igen- lang pause og nu kommer jeg til at linke til Instagram hvor min konto er @keep_dream_knitting #dreamknitbag   på Instagram er der jeg viser de projekttasker jeg syer og sælger hvis nogen synes om dem. Skriv en pb på Instagram så finder vi ud af farver og størrelser osv. Lille model: Jeg laver en lille handy version jeg kalder for Knit'nwalk størrelsen som lige passer til at hænge over armen og med en strømpe eller hue i. Den er ca 13 bred, 8 dyb og 24-25 cm høj. Intro pris 75 kr :-) Pris 95 kr. Posen er uden lynlås så intet hænger i. Jeg syer taskerne i stof fra mit stoflager som hovedsageligt består af vintage og upcycklede stoffer som er købt i genbrug eller arvet fra familie og venner. Det sjove ved at sy taskerne er at sætte farverne sammen- og få det til at spille med de materialer jeg har på lager. Medium: Udover denne størrelse laver jeg også en lidt større model som nemt rummer A4 opskriften og et par nøgler garn

Dagens ord er et gajol ord....

  Og gajol er vi storforbruger af da ungerne hoster og jeg har ondt i halsen... Men mon ikke vi er halvt igennem det for Pernille var hjemme fra skole igår, men var frisk i morges og Josefine har taget en mega powernap fra kl. 19 til kl 9 i morges... Og jeg arbejde hjemmefra, når det skal være sådan så må vi lige hygge lidt i eftermiddag..