Gå videre til hovedindholdet

sker der noget her....

Nej jeg har ikke meget energi til bloggen og de kreative sysler lige pt.. Det er lige som om arbejdet fylder rigtig meget her efter ferien. Og at få dagligdagen til at glide fylder resten... Manden er nu typisk i Randers fra mandag morgen til torsdag aften- han afleverer børn mandag og så ses vi sidst på torsdagen... Resten af tiden får jeg det til at gå op ved hjælp af lidt barnepigehentning de dage hvor jeg arbejder sent- og har aftenmøder. Heldigvis har vi en rigtig sød pige som nu har hentet pigerne en gang om ugen i mere end 2 år- og efterhånden er vi helt trygge ved at hun laver mad og putter også. selv om pigerne protesterer så virker det som om de hygger sig :-)

I tirsdags da jeg kom hjem kl 21.30 var der bagt chokolade kage... og den hyggede vi lidt med igår aftes til desserten...  og ellers så fik jeg plukket min første ærteblomst... de har været længe undervejs- og de fleste nåede at visne inden jeg fik dem plantet ud... men den her har overlevet...


Savner at producere noget så jeg kan vise lidt billeder af andet end dessert og blomster... men det kommer nok... min energi går til oprydning og tanker ... Udover at manden er i Jylland 4 dage pr uge har jeg søgt om flytning af mnit job til afdelingen i Viborg og det fik jeg officielt ok til i mandags- og mine opgaver flytter bare med... så nu mangler vi bare at leje vores hus ud... hvilket vi har forsøgt siden 1. maj... håber snart det lykkes... men så risikerer vi også at skulle være ude med 2 ugers varsel... GISP!!! SKRÆK!!! GRU!!!!
Nå kom lige af med 5 store sække tøj igår... har i 4 år håbet at jeg kom til at bruge det igen.. men hvis jeg taber mig 20 kg har jeg skisme fortjent at købe noget nyt! Og nu er det blevet flyttet 2 gange... og skal altså ikke med igen retur over Storebæltsbroen..  Hav en dejlig frisk vindet dag  alle sammen :-)

Kommentarer

 1. Tillykke med at arbejdsopgaverne blot rykker med til Viborg. Hvor er det dejligt at der er afklaring på det.
  Så kommer resten nok også til at gå op : )
  Lækker blomst! Og lækkert med en barnepige der bager kage!

  SvarSlet
  Svar
  1. Liv: Jep- det var da en hurdle der blev overvundet- iler videre til de næste :-) Ja det var en overraskelse med kagen :-)

   Slet
 2. Jeg kan sandelig godt forstå hvis du ikke har tid og overskudt til det sjove ;)
  Det er en sej tid og savn til garn og andet kan være stort.
  Lige pludselig er tiden der igen,hvis det er nogen trøst ;)
  Måske det nu begynder at lysne for dig/jer.

  Knus Yt

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Yt, tak for dine gode ønsker og tanker- her i sommerperioden har ikke syntes det var så slemt at væree alene med ungerne - for det er jo lyst og alt er meget nemmere.. men pludselig er tiden der igen- det kan jeg jo allerede mærke nu ifht for 3-5 år siden .-)

   Slet
 3. Hvor dejligt, vi glæder os til i flytter tættere på :-)

  Selv om jeg er vant til, at manden er væk langt de fleste dage om året, så glider tingene nu noget nemmere når alle når omkring matriklen hver dag.

  Billeder af blomster og desserter er en fryd for øjet, og lidt misundelse over barnepigen som bager kage og putter er der også fra min side ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Ketty- barnepigen startede da hun var godt 14 og er lige fyldt 17- og er rigtig god til også bare at flyde i sofaen med ungerne om eftermiddagen-hvilket de har brug for af og til
   - ind imellem så er der bare lidt ekstra, som nu kagen her..- og hun er super stabil- hvilket jeg er megaafhængig af ifht mit arbejde- og så bliver pigerne da ikke hentet sidst alle ugens dage :-) Josefine var 1½ år da hun startede med at hente i klapvognen- det er en stor hjælp ikke at hænge i en klokkestreng altid- og når børnene kender hende er det også rart at hun kan passe dem en aften vi skal i biffen... (øh hvornår var vi lige det sidst ;-))

   Ja vi må lave en kreaaften en gang om måneden når jeg engang når derover ad .-)

   Slet
 4. Bare husk at lige nu er din kerativitet at gennemtænke nye projekter:)
  Fed med job flytningen, er sikker på at huset snart bliver solgt, sender de bedste tanker.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vera- det er da sådan jeg skal se på det- tak :-)

   Slet
 5. Du skal være så velkommen herovre i det mørke :-)
  Her sker der heller ikke noget som helst kretivt... Tilskriver det også arbejde efter ferien og lidt rigeligt med tanker omkring alt det der skete inden ferien :-)
  Kh Pernille

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Pernille- ja jeg er jo lokalkendt på de kanter- vi glæder os til lidt bedsteforældre nærhed mens tid er :-) Forstår godt du er lidt eftertænksom- det er godt at bruge lidt tanketid af og til :-)

   Slet
 6. Uha - det lyder lidt stressende... Håber, det hele kommer til at glide problemfrit!

  SvarSlet
  Svar
  1. Christunte- Tak-vi tager en lille bid af den store elefant og håber på at slippe igennem. Jeg kan ikke overskue det hele så det er nærmest en dag af gangen.

   Slet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Projekttasker til salg: #dreamknitbag på instagram

Så kommer der lidt liv her på bloggen igen- lang pause og nu kommer jeg til at linke til Instagram hvor min konto er @keep_dream_knitting #dreamknitbag   på Instagram er der jeg viser de projekttasker jeg syer og sælger hvis nogen synes om dem. Skriv en pb på Instagram så finder vi ud af farver og størrelser osv. Lille model: Jeg laver en lille handy version jeg kalder for Knit'nwalk størrelsen som lige passer til at hænge over armen og med en strømpe eller hue i. Den er ca 13 bred, 8 dyb og 24-25 cm høj. Intro pris 75 kr :-) Pris 95 kr. Posen er uden lynlås så intet hænger i. Jeg syer taskerne i stof fra mit stoflager som hovedsageligt består af vintage og upcycklede stoffer som er købt i genbrug eller arvet fra familie og venner. Det sjove ved at sy taskerne er at sætte farverne sammen- og få det til at spille med de materialer jeg har på lager. Medium: Udover denne størrelse laver jeg også en lidt større model som nemt rummer A4 opskriften og et par nøgler garn

Dagens ord er et gajol ord....

  Og gajol er vi storforbruger af da ungerne hoster og jeg har ondt i halsen... Men mon ikke vi er halvt igennem det for Pernille var hjemme fra skole igår, men var frisk i morges og Josefine har taget en mega powernap fra kl. 19 til kl 9 i morges... Og jeg arbejde hjemmefra, når det skal være sådan så må vi lige hygge lidt i eftermiddag..