Gå videre til hovedindholdet

hæklerier...

Da Jeannett var på besøg inden sommerferien inspirerede hun mig til at starte på at hækle et tæppe- vi var ihvertfald byen rundt for at lede efter garn til et tæppe til hende- da hun jo skulle med toget hjem i mange timer- og det ville være perfekt hækletid- hun var inspireret af det tæppe Tamra hæklede for Mor til Mernee.. 

Da Jeannett tog hjem kom mine få lapper ned i en taske og hang fint der- men her i weekenden kom de frem igen... og da det er på hæklenår nr 4,5 skrider det pænt fremad... alt garnet jeg bruger er rester eller enlige garnnøgler fra lageret- og jeg skeler ikke til at det skal være samme kvalitet- blot det har en tykkelse der er nogenlunde ens... Lapperne som de ligger her er ca 20 *20 cm- og måske skal de være lidt større..
Jeg regner med at mit tæppe skal samles med en lys farve- altså skal alle lapper slutte med en lys omgang og hækles sammen med den samme farve.her på vores mørke spisebord bliver det lidt for dystert.. .
 men nu er det bare dejligt at få brugt nogle gamle rester og halve nøgler der ligger og ugler i kasserne og så ser jeg hvordan resultatet bliver senere..


Kommentarer

 1. Årh det bliver da fint! Dejligt når det går hurtigt med lapperne på nål 4.5
  - glæder mig til at se det færdige resultat.

  SvarSlet
  Svar
  1. :-) du er hurtig på tasterne Liv... hvordan går det med din virus? Ja fedt med når nr 4,5- selv om den yderste omgange er lidt trælse lige meget hvilken nål det er ..

   Slet
 2. Superflotte farver du sætter sammen, er helt vild med at der er neon ind i mellem :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære TrompetTrut! ja der var lidt neonkoral i restekassen- og selv om den skriger lidt tror jeg det bliver godt når det bliver samlet..

   Slet
 3. Skøn måde at bruge rester på, og ja, man er da nødt til at se stort på om det er samme kvalitet det hele, for ellers får man ikke brugt alle resterne.

  Glæder mig til at se det færdige resultat :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære ketty!
   Me too! og følelsen af at bruge rester er sådan lidt feng shui agtig- tror jeg....

   Slet
 4. Hvor ser det lækkert ud - og jeg er vild med, at du ikke har købt nyt garn til det: begrænsninger har det med at blive til superlækre designs.

  Rigtig god fornøjelse.

  KH
  tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Tina- Tak- dejligt at høre fra en hækle haj som dig :-) jeg vil så sige at der er farver i restekssen som er blevet sorteret fra til næste gang...så der er ikke blandet helt random..

   Slet
 5. dejligt at finde noget at bruge resterne til, og det ser da hamrende godt ud indtil videre, så det skal nok blive et fint tæppe

  SvarSlet
  Svar
  1. Lotte- Det håber jeg- om ikke andet så skal det nok blive varmt :-)

   Slet
 6. Det ser rigtig fint ud. Der er ikke noget som et dejligt, hjemmehæklet tæppe!

  SvarSlet
 7. Sidder lige og nørkler med en naturfarvet række rundt og sammenhækling og det lyser fint op på det:-)

  SvarSlet
 8. Hold da op et arbejde :) men virkelig flot.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Sara- indtil videre er det ok- men jeg ved at på et tidspkt løber jeg lidt træt- lider altid af startitis...

   Slet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Projekttasker til salg: #dreamknitbag på instagram

Så kommer der lidt liv her på bloggen igen- lang pause og nu kommer jeg til at linke til Instagram hvor min konto er @keep_dream_knitting #dreamknitbag   på Instagram er der jeg viser de projekttasker jeg syer og sælger hvis nogen synes om dem. Skriv en pb på Instagram så finder vi ud af farver og størrelser osv. Lille model: Jeg laver en lille handy version jeg kalder for Knit'nwalk størrelsen som lige passer til at hænge over armen og med en strømpe eller hue i. Den er ca 13 bred, 8 dyb og 24-25 cm høj. Intro pris 75 kr :-) Pris 95 kr. Posen er uden lynlås så intet hænger i. Jeg syer taskerne i stof fra mit stoflager som hovedsageligt består af vintage og upcycklede stoffer som er købt i genbrug eller arvet fra familie og venner. Det sjove ved at sy taskerne er at sætte farverne sammen- og få det til at spille med de materialer jeg har på lager. Medium: Udover denne størrelse laver jeg også en lidt større model som nemt rummer A4 opskriften og et par nøgler garn

Dagens ord er et gajol ord....

  Og gajol er vi storforbruger af da ungerne hoster og jeg har ondt i halsen... Men mon ikke vi er halvt igennem det for Pernille var hjemme fra skole igår, men var frisk i morges og Josefine har taget en mega powernap fra kl. 19 til kl 9 i morges... Og jeg arbejde hjemmefra, når det skal være sådan så må vi lige hygge lidt i eftermiddag..