Gå videre til hovedindholdet

go'natmad eller noget......

 Vi hygger med lidt jordbærkoldskål inden der er godnathistorie:

 • en pakke let optøede jordbær
 • en liter kærnemælk
 • 2 spsk stevia sødemiddel
Det hele blendes og serves i glas med sugerør...


Det har været sejt at starte på arbejde igen efter ferien- jeg kan faktisk ikke huske at jeg plejer at blive så træt - så der må lidt stimulanser til her sidst på dagen- ellers så falder jeg hen inden ungerne skal puttes- og at gå fra at sove kl. 21.30 i ferien til at komme i seng kl. 20 nu er noget af et spring for pigerne- det kræver lidt kaffe til mig at holde fast i at der er andre boller på suppen og hverdag i morgen.. 
Så må vi se hvor længe jeg holder mig vågen bagefter..Kommentarer

 1. Ja den første uge efter ferien var bare så sej at komme igennem og ferien virker allerede laaangt væk.. Kræver en del kaffe ;-)

  SvarSlet
 2. Husk også selv at gå i seng og få hvilet ud! I skal nok hurtigt finde rytmen igen.
  Lækker stimuli du har gang i dér! : )

  SvarSlet
 3. Kære Pernille- tvivler lidt på at kaffe kan gøre det- må vist hellere følge Livs råd og krybe tidligt i seng... i aften gad jeg godt at have tv i soveværelset!

  SvarSlet
 4. Lækker dessert :) jeg har sendt dig en mail ang. det røde retro stof du skrev på og jeg har måske noget stof du søger :)

  SvarSlet
 5. Pyh ha, her nyder vi at ungerne går kold kl 20.15 i stedet for 21.30-22, som de gjorde i ferien ;-D ! Voksentid er egentlig en meget skøn ting :).

  Lækkert, lækkert med jordbærkoldskål i varmen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja voksentid er en skøn ting, men gad godt være lidt mere energisk når vi når derhen:-)

   Slet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Projekttasker til salg: #dreamknitbag på instagram

Så kommer der lidt liv her på bloggen igen- lang pause og nu kommer jeg til at linke til Instagram hvor min konto er @keep_dream_knitting #dreamknitbag   på Instagram er der jeg viser de projekttasker jeg syer og sælger hvis nogen synes om dem. Skriv en pb på Instagram så finder vi ud af farver og størrelser osv. Lille model: Jeg laver en lille handy version jeg kalder for Knit'nwalk størrelsen som lige passer til at hænge over armen og med en strømpe eller hue i. Den er ca 13 bred, 8 dyb og 24-25 cm høj. Intro pris 75 kr :-) Pris 95 kr. Posen er uden lynlås så intet hænger i. Jeg syer taskerne i stof fra mit stoflager som hovedsageligt består af vintage og upcycklede stoffer som er købt i genbrug eller arvet fra familie og venner. Det sjove ved at sy taskerne er at sætte farverne sammen- og få det til at spille med de materialer jeg har på lager. Medium: Udover denne størrelse laver jeg også en lidt større model som nemt rummer A4 opskriften og et par nøgler garn

Dagens ord er et gajol ord....

  Og gajol er vi storforbruger af da ungerne hoster og jeg har ondt i halsen... Men mon ikke vi er halvt igennem det for Pernille var hjemme fra skole igår, men var frisk i morges og Josefine har taget en mega powernap fra kl. 19 til kl 9 i morges... Og jeg arbejde hjemmefra, når det skal være sådan så må vi lige hygge lidt i eftermiddag..