Gå videre til hovedindholdet

en dag med farvel...

Min chef har sagt op- og hans sidste dag er idag- æv... for han er den bedste chef jeg har haft- jeg har nu været uddannet i 18 år- og haft uafbrudt arbejde lige siden - der var lige 3 dage efter min dimission uden fast arbejde....så jeg har været heldig hvad det angår- særligt ifht at jeg arbejder i en branche hvor tingene altid er præget af konjunkturene- men den chef jeg idag siger farvel til er den 10. af slagsen i min karriere... han er imødekommende, rummelig, tydelig ifht sine værdier og jeg har været supertryg ved ham og har givet god faglig sparring på alle områder- hvor jeg indimellem har oplevet det modsatte- så det er med vemod at jeg siger farvel... han har også hjulpet med at jeg på et tidspunkt kan fortsætte mit job i Jylland- når vi finder en løsning på vores hus!! og det er jeg super glad for... den dag han orienterede om sit fremtidige jobskifte- var der begravelsesstemning her på kontoret...så det er ikke kun mig der er ked af at sige farvel....Noget andet jeg siger farvel til idag- (fordi jeg sælger ting og sager på den blå avis) er de her fine uroer fra babyværelset..  Det er også vemodigt- for den med sommerfuglene har Pernille sparket til- da hun startede med at ligge i barnevognen og sparke- og jeg har selv købt den- og den med fisk kom Dennis med da Josefine var nyfødt og vi stadig lå på sygehuset.
Men der skal ryddes ud i sagerne- og minderne er lige her- sammen med billederne.

Hav en god fredag- og weekend-  der bliver lidt stille på bloggen....

Min mor fylder 75 år imorgen- så turen går til Ebeltoft hvor hun skal fejres i familie og venners lag. Det er også en særlig begivenhed- for da hun fyldte 65 måtte hun aflyse festen fordi hun lå på sygehuset med blodprop og ugen efter med en voldsom hjerneblødning- så vi fejrer faktisk hendes 10 års fødselsdag imorgen- og det er jeg meget taknemmelig for.

Kommentarer

  1. Tillykke med din mor i morgen. Fantastisk dag at fejre! : )

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja- det er jeg faktisk ret glad for- bare det at hun har været her for mine børn er så godt:-)

      Slet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Projekttasker til salg: #dreamknitbag på instagram

Så kommer der lidt liv her på bloggen igen- lang pause og nu kommer jeg til at linke til Instagram hvor min konto er @keep_dream_knitting #dreamknitbag   på Instagram er der jeg viser de projekttasker jeg syer og sælger hvis nogen synes om dem. Skriv en pb på Instagram så finder vi ud af farver og størrelser osv. Lille model: Jeg laver en lille handy version jeg kalder for Knit'nwalk størrelsen som lige passer til at hænge over armen og med en strømpe eller hue i. Den er ca 13 bred, 8 dyb og 24-25 cm høj. Intro pris 75 kr :-) Pris 95 kr. Posen er uden lynlås så intet hænger i. Jeg syer taskerne i stof fra mit stoflager som hovedsageligt består af vintage og upcycklede stoffer som er købt i genbrug eller arvet fra familie og venner. Det sjove ved at sy taskerne er at sætte farverne sammen- og få det til at spille med de materialer jeg har på lager. Medium: Udover denne størrelse laver jeg også en lidt større model som nemt rummer A4 opskriften og et par nøgler garn

Dagens ord er et gajol ord....

  Og gajol er vi storforbruger af da ungerne hoster og jeg har ondt i halsen... Men mon ikke vi er halvt igennem det for Pernille var hjemme fra skole igår, men var frisk i morges og Josefine har taget en mega powernap fra kl. 19 til kl 9 i morges... Og jeg arbejde hjemmefra, når det skal være sådan så må vi lige hygge lidt i eftermiddag..