Gå videre til hovedindholdet

Sygemeldt

Har lige afleveret pigerne sent og kørte på tanken og købte latte, blødt brød og et blad. Har ondt i bihulerne, næsen løber og har sygemeldt mig. Det er vist en virus for igår var pigerne så sløje at de måtte hentes tidligt. Så nu vil jeg forkæle mig selv og sove på sofaen til tv efter eget valg. Nyd solen derude!


______________________________________________________________________
This email has been scanned by the Symantec Email Security.cloud service.
For more information please visit http://www.symanteccloud.com
______________________________________________________________________

Kommentarer

 1. Godt med lidt selvforkælelse når man er skidt. Rigtig god bedring!

  Kh. Irene

  SvarSlet
 2. Mange tak Irene, er så tit gået på arbejde og skulle være blevet hjemme, det jeg skulle have ladet være ked idag var at spise både kærnemælkshorn og chokolade croissant.... bliver det ikke være så går det nok :-)

  SvarSlet
 3. Årh rigtig god bedring! Håber du fandt lige det helt rigtige på TV! ;-)
  /Liv

  SvarSlet
 4. Rigtig god bedring! Mon ikke lidt strikning også hjælper?

  SvarSlet
 5. Liv: tak- jo der var noget om haver på DR1- og så nogle serier :-) kan knapt huske hvad de gik ud på- så det var fint tidsfordriv.

  Christunte: Tak- jo strik hjalp helt sikkert- så idag er jeg tilbage på pinden :-)

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Projekttasker til salg: #dreamknitbag på instagram

Så kommer der lidt liv her på bloggen igen- lang pause og nu kommer jeg til at linke til Instagram hvor min konto er @keep_dream_knitting #dreamknitbag   på Instagram er der jeg viser de projekttasker jeg syer og sælger hvis nogen synes om dem. Skriv en pb på Instagram så finder vi ud af farver og størrelser osv. Lille model: Jeg laver en lille handy version jeg kalder for Knit'nwalk størrelsen som lige passer til at hænge over armen og med en strømpe eller hue i. Den er ca 13 bred, 8 dyb og 24-25 cm høj. Intro pris 75 kr :-) Pris 95 kr. Posen er uden lynlås så intet hænger i. Jeg syer taskerne i stof fra mit stoflager som hovedsageligt består af vintage og upcycklede stoffer som er købt i genbrug eller arvet fra familie og venner. Det sjove ved at sy taskerne er at sætte farverne sammen- og få det til at spille med de materialer jeg har på lager. Medium: Udover denne størrelse laver jeg også en lidt større model som nemt rummer A4 opskriften og et par nøgler garn

Dagens ord er et gajol ord....

  Og gajol er vi storforbruger af da ungerne hoster og jeg har ondt i halsen... Men mon ikke vi er halvt igennem det for Pernille var hjemme fra skole igår, men var frisk i morges og Josefine har taget en mega powernap fra kl. 19 til kl 9 i morges... Og jeg arbejde hjemmefra, når det skal være sådan så må vi lige hygge lidt i eftermiddag..