Gå videre til hovedindholdet

babytæppe nr. 2


Dennis' niece fødte en lille dreng i december- og nu er det tid til at sende et tæppe til ham- mon ikke også det passer meget godt med at han nu snart er 3 mdr og kan ligge på gulvet og lave styrketræning :-)
Tæppet måler 102*105 cm og har igen fleece på bagsiden og er quiltet med stjerner med zig-zag kant...
Pernille har bestilt et med stjerne til hende- i rødt selvfølgelig.....
Se her hvis du vil kigge på det første jeg lavede til min veninde.

Kommentarer

 1. Hold op, hvor er det her også flot! :)

  SvarSlet
 2. Hold da op hvor ser det godt ud! har du quiletet de lange 'strimler' på? eller er det syet samme i lange strimler?

  SvarSlet
 3. Det er så fin og drenget ;)
  Et tæppe han kan bruge længe.

  Yt

  SvarSlet
 4. Tak Liv, jeg håber modtageren også synes om det.

  Pernille: jeg har syet de små stykker sammen til strimler og derefter syet de længe strimler på. Derefter har jeg skåret det lige i top og bund, nålet fleece fast, klippet fleece til, nålet stjerner på, of zig zagget rundt i alle kanter:-)

  Yt: ja jeg håber størrelsen gør at det leges og hygges med nogle år ud over baby stadiet.

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Projekttasker til salg: #dreamknitbag på instagram

Så kommer der lidt liv her på bloggen igen- lang pause og nu kommer jeg til at linke til Instagram hvor min konto er @keep_dream_knitting #dreamknitbag   på Instagram er der jeg viser de projekttasker jeg syer og sælger hvis nogen synes om dem. Skriv en pb på Instagram så finder vi ud af farver og størrelser osv. Lille model: Jeg laver en lille handy version jeg kalder for Knit'nwalk størrelsen som lige passer til at hænge over armen og med en strømpe eller hue i. Den er ca 13 bred, 8 dyb og 24-25 cm høj. Intro pris 75 kr :-) Pris 95 kr. Posen er uden lynlås så intet hænger i. Jeg syer taskerne i stof fra mit stoflager som hovedsageligt består af vintage og upcycklede stoffer som er købt i genbrug eller arvet fra familie og venner. Det sjove ved at sy taskerne er at sætte farverne sammen- og få det til at spille med de materialer jeg har på lager. Medium: Udover denne størrelse laver jeg også en lidt større model som nemt rummer A4 opskriften og et par nøgler garn

Dagens ord er et gajol ord....

  Og gajol er vi storforbruger af da ungerne hoster og jeg har ondt i halsen... Men mon ikke vi er halvt igennem det for Pernille var hjemme fra skole igår, men var frisk i morges og Josefine har taget en mega powernap fra kl. 19 til kl 9 i morges... Og jeg arbejde hjemmefra, når det skal være sådan så må vi lige hygge lidt i eftermiddag..