Gå videre til hovedindholdet

prinsessenederdele


Lige inden jul fandt jeg disney prinsessestof i en genbrugs- sammen med lidt af hvert fra lageret blev det til disse to nederdele i baner og med hoftestykke i isoli og med elastikkant. Det tog en aften at sy dem begge- der kunne måske være lavet finere finish- men det fungerer.


Kommentarer

 1. Øvelse gør mester, er det ikke sådan man siger? Pigerne er vel vilde med dine nederdele.

  SvarSlet
 2. Dem ville Lara elske at danse rundt i!:-)

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 3. Lea: Nogle gange gør det ikke noget at finishen ikke er helt i top- og jo især Josefine kan lide den- Pernille er vild med prinsesserne- men hun vil helst have en kortere bederdel- men det kan hun jo vokse sig fra så....

  Anna: Ja nogle gange er det jo helt udklædningstøj at de synes er sjovest at have på- og det var egentlig det jeg gerne ville- en dansenederdel er altid godt :-)

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Projekttasker til salg: #dreamknitbag på instagram

Så kommer der lidt liv her på bloggen igen- lang pause og nu kommer jeg til at linke til Instagram hvor min konto er @keep_dream_knitting #dreamknitbag   på Instagram er der jeg viser de projekttasker jeg syer og sælger hvis nogen synes om dem. Skriv en pb på Instagram så finder vi ud af farver og størrelser osv. Lille model: Jeg laver en lille handy version jeg kalder for Knit'nwalk størrelsen som lige passer til at hænge over armen og med en strømpe eller hue i. Den er ca 13 bred, 8 dyb og 24-25 cm høj. Intro pris 75 kr :-) Pris 95 kr. Posen er uden lynlås så intet hænger i. Jeg syer taskerne i stof fra mit stoflager som hovedsageligt består af vintage og upcycklede stoffer som er købt i genbrug eller arvet fra familie og venner. Det sjove ved at sy taskerne er at sætte farverne sammen- og få det til at spille med de materialer jeg har på lager. Medium: Udover denne størrelse laver jeg også en lidt større model som nemt rummer A4 opskriften og et par nøgler garn

Dagens ord er et gajol ord....

  Og gajol er vi storforbruger af da ungerne hoster og jeg har ondt i halsen... Men mon ikke vi er halvt igennem det for Pernille var hjemme fra skole igår, men var frisk i morges og Josefine har taget en mega powernap fra kl. 19 til kl 9 i morges... Og jeg arbejde hjemmefra, når det skal være sådan så må vi lige hygge lidt i eftermiddag..