Gå videre til hovedindholdet

flat tire og nordlys...


I går aftes da jeg luftede hunden forsøgte jeg at se nordlys- men fik kun øje på Karlsvognen og alle de andre stjernebilleder- men jeg vågnede da lidt op fordi frosten bed godt i kinderne, men nordlyset så jeg ikke.
Tilgengæld så jeg et flat dæk på mandens bil her til morgen... heldigvis kom jeg lige bag efter ham og vi fik flyttet børnene rundt, afleveret og jeg læsede manden af på hans job- så der gik lige 40 minutter ekstra med det... og hele logistikken med at få bilen fixet- når man ikke har reservehjul i sin nyindkøbte bil!!! koordinere vejhjælp- når man ikke vil ligge nøglen til Falck !!! og reservering af transport til imorgen når jeg skal køre tidligt... :-) Nå det løser sig nok.... Hav en god dag- solen skinner og kaffen er varm i kruset- og der er varme i radiatoren....

Kommentarer

  1. Heller ingen nordlys her. Vi så også kun Karlsvognen og Orions bælte

    SvarSlet
  2. Henriette: Jamen det er da også smukt i sig selv- jeg fik ihvertfald lyst til at hive stjernebogen frem da jeg kom ind i varmen igen- og så minder stjernehimmel mig om både skiferie i Norge, vandretur i Nepal og om at bo på landet hvor der ingen gadelygter er :-)

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Projekttasker til salg: #dreamknitbag på instagram

Så kommer der lidt liv her på bloggen igen- lang pause og nu kommer jeg til at linke til Instagram hvor min konto er @keep_dream_knitting #dreamknitbag   på Instagram er der jeg viser de projekttasker jeg syer og sælger hvis nogen synes om dem. Skriv en pb på Instagram så finder vi ud af farver og størrelser osv. Lille model: Jeg laver en lille handy version jeg kalder for Knit'nwalk størrelsen som lige passer til at hænge over armen og med en strømpe eller hue i. Den er ca 13 bred, 8 dyb og 24-25 cm høj. Intro pris 75 kr :-) Pris 95 kr. Posen er uden lynlås så intet hænger i. Jeg syer taskerne i stof fra mit stoflager som hovedsageligt består af vintage og upcycklede stoffer som er købt i genbrug eller arvet fra familie og venner. Det sjove ved at sy taskerne er at sætte farverne sammen- og få det til at spille med de materialer jeg har på lager. Medium: Udover denne størrelse laver jeg også en lidt større model som nemt rummer A4 opskriften og et par nøgler garn

Dagens ord er et gajol ord....

  Og gajol er vi storforbruger af da ungerne hoster og jeg har ondt i halsen... Men mon ikke vi er halvt igennem det for Pernille var hjemme fra skole igår, men var frisk i morges og Josefine har taget en mega powernap fra kl. 19 til kl 9 i morges... Og jeg arbejde hjemmefra, når det skal være sådan så må vi lige hygge lidt i eftermiddag..