Gå videre til hovedindholdet

en vandhund


Det er hvad Josefine er- hun kan ligge ude i badekarret og hygge rigtig længe for sig selv- det er faktisk noget nyt for os- for tidligere var hun hunderæd for at komme op i bad- så det var ikke en daglig begivenhed.. Det er det heller ikke nu- men kan man ikke også udtørre børnenes hud ved at stoppe dem i bad for tit? Eller er det bare en undskyldning fordi jeg er lidt doven i den henseende?

Kommentarer

  1. Det ser hyggeligt ud... Her er Birk heller ikke i bad dagligt... selv om han gerne ville. Som helt lille var han i bad hver dag fordi han ELSKEDE det og fordi jeg havde tid... Tænker det er lidt noget pjat at man ikke må bade nyfødte fordi de tørrer ud... de har jo lige ligget i vand i 9 mdr... :-D

    SvarSlet
  2. Ja det kan du have ret i. Jeg tror josefines vandmodstand kom fra at hun havde dræn i ca 1,5 år og fik ondt når der kom vand i... da Pernille var 1 år og jeg var gravid med josefine lavede Pernille ALTID pølser i vandet hvis ikke man timede det, også i brusebad... og som forpustet hojgravid var det ret uoverskueligt alt for ofte... det kommer med i hendes konfirmationssang hvis vi kan nænne det :-)

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Projekttasker til salg: #dreamknitbag på instagram

Så kommer der lidt liv her på bloggen igen- lang pause og nu kommer jeg til at linke til Instagram hvor min konto er @keep_dream_knitting #dreamknitbag   på Instagram er der jeg viser de projekttasker jeg syer og sælger hvis nogen synes om dem. Skriv en pb på Instagram så finder vi ud af farver og størrelser osv. Lille model: Jeg laver en lille handy version jeg kalder for Knit'nwalk størrelsen som lige passer til at hænge over armen og med en strømpe eller hue i. Den er ca 13 bred, 8 dyb og 24-25 cm høj. Intro pris 75 kr :-) Pris 95 kr. Posen er uden lynlås så intet hænger i. Jeg syer taskerne i stof fra mit stoflager som hovedsageligt består af vintage og upcycklede stoffer som er købt i genbrug eller arvet fra familie og venner. Det sjove ved at sy taskerne er at sætte farverne sammen- og få det til at spille med de materialer jeg har på lager. Medium: Udover denne størrelse laver jeg også en lidt større model som nemt rummer A4 opskriften og et par nøgler garn

Dagens ord er et gajol ord....

  Og gajol er vi storforbruger af da ungerne hoster og jeg har ondt i halsen... Men mon ikke vi er halvt igennem det for Pernille var hjemme fra skole igår, men var frisk i morges og Josefine har taget en mega powernap fra kl. 19 til kl 9 i morges... Og jeg arbejde hjemmefra, når det skal være sådan så må vi lige hygge lidt i eftermiddag..