Gå videre til hovedindholdet

aftenhygge projekter


Her i de våde blæsende vinteraftener er det altså dejligt at hygge med stof, læder og garn. I går aftes fik jeg lige lavet en rulle kantebånd af noget stof fra et nyindkøbt betræk som sjovt nok også er produceret af NT som lavede elefantstoffet.
Men det tager da godt nok tid at lave den slags kantebånd selv :-) men det er så fint med lidt mønster på båndet så jeg synes det er det værd og det lille rude mønster i brunt på lysebrun baggrund er rigtig pænt.
Og så mangler jeg kun at montere knapper i de sidste 2 armbånd fra min giveaway :-) så er de klar til afsendelse til Skovsbo og Retrorejen som havde ønsket andre farver end dem jeg lavede i efteråret.

Kommentarer

 1. Sikke noget fint kantbånd.. jeg har endnu ikke 'turdet' kaste mig ud i det projekt.. har ellers en kantbåndsfolder liggende..
  Kh Pernille

  SvarSlet
 2. ja sådan en havde jeg jo i et øjebliks optimisme købt sidste forå :-)- nå men jeg har snydt lidt for det er ikke lavet som skråbånd- håber det kan bruges alligevel på lige kanter- jeg tror på skrå er bedst ved rundinger .... men da jeg skilte et dynebetræk ad forleden røg der en kant af- som kunne passe i bredden- og så fik jeg lyst at prøve foldeapparatet...

  SvarSlet
 3. Så fint :-) Jeg glæder mig rigtig meget til at modtage armbånde, og så skal det på!

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Projekttasker til salg: #dreamknitbag på instagram

Så kommer der lidt liv her på bloggen igen- lang pause og nu kommer jeg til at linke til Instagram hvor min konto er @keep_dream_knitting #dreamknitbag   på Instagram er der jeg viser de projekttasker jeg syer og sælger hvis nogen synes om dem. Skriv en pb på Instagram så finder vi ud af farver og størrelser osv. Lille model: Jeg laver en lille handy version jeg kalder for Knit'nwalk størrelsen som lige passer til at hænge over armen og med en strømpe eller hue i. Den er ca 13 bred, 8 dyb og 24-25 cm høj. Intro pris 75 kr :-) Pris 95 kr. Posen er uden lynlås så intet hænger i. Jeg syer taskerne i stof fra mit stoflager som hovedsageligt består af vintage og upcycklede stoffer som er købt i genbrug eller arvet fra familie og venner. Det sjove ved at sy taskerne er at sætte farverne sammen- og få det til at spille med de materialer jeg har på lager. Medium: Udover denne størrelse laver jeg også en lidt større model som nemt rummer A4 opskriften og et par nøgler garn

Dagens ord er et gajol ord....

  Og gajol er vi storforbruger af da ungerne hoster og jeg har ondt i halsen... Men mon ikke vi er halvt igennem det for Pernille var hjemme fra skole igår, men var frisk i morges og Josefine har taget en mega powernap fra kl. 19 til kl 9 i morges... Og jeg arbejde hjemmefra, når det skal være sådan så må vi lige hygge lidt i eftermiddag..