Gå videre til hovedindholdet

Nytårs give away med elefanter

Den 2. januar kl. 12.00 trækker jeg en nytårs giveaway om 3 armbånd i skind med stof applikeret på. Jeg har længe tænkt at der mangler en ting til voksne med elefanter på- så her er den :-)Brug bare et af billederne hvis i har lyst :-)


Reglerne for deltagelse er : 
1 lod for kommentar her under indlægget
1 lod for indlæg med link fra din blog
1 lod for at sætte min blog på din blog roll.

Skriv i kommentaren hvor mange lodder du deltager med og gerne hvis du har særligt tynde håndled eller "kraftige" knogler :-) og skriv også farveønsker - hvis du gerne vil have et med lyserøde, orange eller violette elefanter istedet for de turkisblå. 

Jeg har også mørkegrønt skind og mørkebrunt skind- så armbåndet laves også på bestilling med andet skind hvis du ønsker andet end det her viste :-)Jeg har lavet en prototype som jeg nu selv har gået med i snart 3 måneder og den sidder også på når jeg er i bad osv- og det kan det sagtens tåle-Håber I vil være med til denne min første give away.. 


Sådan ser det armbånd ud jeg har gået med i snart 3 måneder..

Kommentarer

 1. Sikke en sej ide! Jeg vil gerne være med, og jeg har tynde håndled. Hvis jeg vinder må det mægtig gerne være i grønt skind med orange elefanter :-)
  Rigtig glædelig jul til dig og din familie herfra

  SvarSlet
 2. Kære Ellen

  Sikke en fin ide! Jeg er rigtig gerne med på tre lodder.
  Har tynde håndled, og farveønske mørkebrunt skind med de orange eller de turkis elefanter.

  Også en glædelig jul herfra,
  Kh Pernille

  SvarSlet
 3. Super ide Ellen, de er så fine. jeg er med på 3 lodder og håber jeg bliver den heldige.

  SvarSlet
 4. Så fine armbånd!! Jeg trekker gjerne et lodd :) Skrivepulten på barnerommet er kjøpt brukt på finn.no , den er egentlig i teak, men jeg makte den!! :D Kjempefint når man har et lite rom, og trenger gulvplassen! Ha ei riktig god jul! Klem.

  SvarSlet
 5. Gud ja, jeg glemte helt at skrive, at jeg deltager med 2 lodder :-)

  SvarSlet
 6. Hej - FEDE armbånd. Jeg skal da være med, så håber at mit ene vinderlod er det, der skal til for at stikke af med præmien :-)

  Rigtig god jul til dig og familien!

  Kh. Mette

  SvarSlet
 7. Kære alle, dejligt i vil lege med, og indtil videre er vinderchancerne jo gode. :-)

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Projekttasker til salg: #dreamknitbag på instagram

Så kommer der lidt liv her på bloggen igen- lang pause og nu kommer jeg til at linke til Instagram hvor min konto er @keep_dream_knitting #dreamknitbag   på Instagram er der jeg viser de projekttasker jeg syer og sælger hvis nogen synes om dem. Skriv en pb på Instagram så finder vi ud af farver og størrelser osv. Lille model: Jeg laver en lille handy version jeg kalder for Knit'nwalk størrelsen som lige passer til at hænge over armen og med en strømpe eller hue i. Den er ca 13 bred, 8 dyb og 24-25 cm høj. Intro pris 75 kr :-) Pris 95 kr. Posen er uden lynlås så intet hænger i. Jeg syer taskerne i stof fra mit stoflager som hovedsageligt består af vintage og upcycklede stoffer som er købt i genbrug eller arvet fra familie og venner. Det sjove ved at sy taskerne er at sætte farverne sammen- og få det til at spille med de materialer jeg har på lager. Medium: Udover denne størrelse laver jeg også en lidt større model som nemt rummer A4 opskriften og et par nøgler garn

kold i r...n

dette stemningsbillede kan vist godt bruges til dagens stemning... godt jeg skal til boldtræning i eftermiddag- der plejer vi at grine rigtig meget- og det bliver skønt til en afveksling..... altså fra resten af dagen- ikke resten af mit liv vel ,-)