Gå videre til hovedindholdet

retro stofkøb fra tulipaner og tomater


Den her pakke landede på mit bord i går- tak til Tomater og Tulipaner for alt det fine der kom med mit køb. 25 forskellige stof prints til samlingen- jeg er vist blevet stofoman... Jeg havde aftalt med Hanne at købe lidt diverse smårester oveni nogle større stykker- og så fik jeg det hvide med brune blomster med i en lækker lille bid. TAK siger jeg bare :-)

Posted by Picasa

Kommentarer

 1. Lækre sager Ellen, vi skal vidst snart have den sy dag :)

  SvarSlet
 2. Det er super fint! Et stykke af det hvide med de brune blomster måtte du også gerne have fået af mig. Men fik du ikke set mit svar? :-)

  SvarSlet
 3. Ved altså ikke lige hvad der sker for mig i aften, jeg har ønsket Josefine tillykke med fødselsdagen i en af dine gamle stofindlæg :)))
  Ved du godt at det hvide stof med de brune blomster er fra Nordisk tekstil altså dem med elefanterne.

  SvarSlet
 4. Ævle bævle: Tak for lykønskningerne- vi havde en dejlig dag og jeg har billeder til et indlæg- men har ikke fået det lagt på- endnu..

  Retrorejen: Jeg troede jeg havde svaret dig- men nogle gange når jeg svarer med mobilen forsvinder kommentarerne- jeg vil fortsat meget gerne bytte med dig hvis du vil have et stykke af det med rød baggrund?

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Projekttasker til salg: #dreamknitbag på instagram

Så kommer der lidt liv her på bloggen igen- lang pause og nu kommer jeg til at linke til Instagram hvor min konto er @keep_dream_knitting #dreamknitbag   på Instagram er der jeg viser de projekttasker jeg syer og sælger hvis nogen synes om dem. Skriv en pb på Instagram så finder vi ud af farver og størrelser osv. Lille model: Jeg laver en lille handy version jeg kalder for Knit'nwalk størrelsen som lige passer til at hænge over armen og med en strømpe eller hue i. Den er ca 13 bred, 8 dyb og 24-25 cm høj. Intro pris 75 kr :-) Pris 95 kr. Posen er uden lynlås så intet hænger i. Jeg syer taskerne i stof fra mit stoflager som hovedsageligt består af vintage og upcycklede stoffer som er købt i genbrug eller arvet fra familie og venner. Det sjove ved at sy taskerne er at sætte farverne sammen- og få det til at spille med de materialer jeg har på lager. Medium: Udover denne størrelse laver jeg også en lidt større model som nemt rummer A4 opskriften og et par nøgler garn

Dagens ord er et gajol ord....

  Og gajol er vi storforbruger af da ungerne hoster og jeg har ondt i halsen... Men mon ikke vi er halvt igennem det for Pernille var hjemme fra skole igår, men var frisk i morges og Josefine har taget en mega powernap fra kl. 19 til kl 9 i morges... Og jeg arbejde hjemmefra, når det skal være sådan så må vi lige hygge lidt i eftermiddag..