Gå videre til hovedindholdet

genbrugsguld børnesengetøj

Igår kom jeg til at købe lidt mere børnesengetøj- ja ikke fordi jeg lige har planer med det hele- men et single babypudebetræk med et sødt mønster skal der ikke ligge der alene på hylden vel?
Så hvis du mangler noget af det der kommer her så sig bare til.... undskylder billedkvaliteten, men der bliver altså tidligt mørkt allerede- hvor blev sensommeren af??Kommentarer

 1. Hmm - du frister igen - billede 2, 5+6 og 8 frister mig - du kan jo ligge det i bunken med ting jeg ønsker mig :-) Måske vi snart skal have en date på Frederiksberg igen? :-)

  Kh. Mette

  SvarSlet
 2. Fine sager, jeg får også noget sengetøj af min moster her på søndag, er lidt spændt på hvad der er med i bunken

  SvarSlet
 3. Hej Mette!
  Det gør jeg :-) Kan godt se din pointe ifht dine tæpper mv :-)Nr 2 og 8 er et af motiverne fra 2 babypudebetræk og 5+6 er et babydynebetræk.
  God ide med en date- jeg laver en bunke med dit navn på.

  Hej Jeannett!
  Fedt- så er det ikke kun Pippa som får gaver :-)

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Projekttasker til salg: #dreamknitbag på instagram

Så kommer der lidt liv her på bloggen igen- lang pause og nu kommer jeg til at linke til Instagram hvor min konto er @keep_dream_knitting #dreamknitbag   på Instagram er der jeg viser de projekttasker jeg syer og sælger hvis nogen synes om dem. Skriv en pb på Instagram så finder vi ud af farver og størrelser osv. Lille model: Jeg laver en lille handy version jeg kalder for Knit'nwalk størrelsen som lige passer til at hænge over armen og med en strømpe eller hue i. Den er ca 13 bred, 8 dyb og 24-25 cm høj. Intro pris 75 kr :-) Pris 95 kr. Posen er uden lynlås så intet hænger i. Jeg syer taskerne i stof fra mit stoflager som hovedsageligt består af vintage og upcycklede stoffer som er købt i genbrug eller arvet fra familie og venner. Det sjove ved at sy taskerne er at sætte farverne sammen- og få det til at spille med de materialer jeg har på lager. Medium: Udover denne størrelse laver jeg også en lidt større model som nemt rummer A4 opskriften og et par nøgler garn

kold i r...n

dette stemningsbillede kan vist godt bruges til dagens stemning... godt jeg skal til boldtræning i eftermiddag- der plejer vi at grine rigtig meget- og det bliver skønt til en afveksling..... altså fra resten af dagen- ikke resten af mit liv vel ,-)