Gå videre til hovedindholdet

ta da på en søndag...

Så blev Pernilles solkjole/ spencer endelig klar- her er fotos uden barn i- med pige i må komme senere..


Det lilla stof er fra en kjole fra genbrug,
den blomstrede lomme er en lille rest fra en slynge en veninde syede til Josefine for mig, al bomuldsgarnet er fra garnlageret her i huset..., og knapperne som er syede to ovenpå hinanden er henholdsvis fra genbrug og fra en knapæske købt i Netto for noget tid siden. Jeg blev inspireret af suttesnorene fra Kirkesjov til at sy stof på de hæklede stropper- det giver mere hold i stropperne og ser pænt ud- tænker på om jeg skal fore kropsdelen som jo er meget åben i det hæklede bærestykke- men nu er det jo en solkjole...
 
og her er Pernille inde under vaskestativet i fuld gang med at klæde sig på med diverse leggings, hårbøjler, strømper osv som tilsyneladende passer hende at matche med kjolen.. I den forbindelse er Josefines rolle at hente stømper og andet udstyr.... godt med en lillesøster som tjener...... kjolen er lidt lang til hende og jeg tror den bliver pænest i kropppen med en lyselilla tshirt under- men pigen er begejstret og jeg er glad for at den er færdig...Når modellen ikke længere skal være solkjole kan jeg nemt sprætte det hæklede af, da det er hæklet ned i stikningen i linningen- og så er der gjort klar til at sætte elastik i linningen så den kan bruges som almindelig nederdel.

Kommentarer

  1. Synes virkelig den er blevet flot - heldig lille pige :-)

    SvarSlet
  2. Westmose: tak.. den er allerede lagt til vask..

    SvarSlet
  3. Hvor er den bare fin, kan rigtig godt lide, at der er brugt forskellige materialer, det ser vildt godt ud med den hækling :o)

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Projekttasker til salg: #dreamknitbag på instagram

Så kommer der lidt liv her på bloggen igen- lang pause og nu kommer jeg til at linke til Instagram hvor min konto er @keep_dream_knitting #dreamknitbag   på Instagram er der jeg viser de projekttasker jeg syer og sælger hvis nogen synes om dem. Skriv en pb på Instagram så finder vi ud af farver og størrelser osv. Lille model: Jeg laver en lille handy version jeg kalder for Knit'nwalk størrelsen som lige passer til at hænge over armen og med en strømpe eller hue i. Den er ca 13 bred, 8 dyb og 24-25 cm høj. Intro pris 75 kr :-) Pris 95 kr. Posen er uden lynlås så intet hænger i. Jeg syer taskerne i stof fra mit stoflager som hovedsageligt består af vintage og upcycklede stoffer som er købt i genbrug eller arvet fra familie og venner. Det sjove ved at sy taskerne er at sætte farverne sammen- og få det til at spille med de materialer jeg har på lager. Medium: Udover denne størrelse laver jeg også en lidt større model som nemt rummer A4 opskriften og et par nøgler garn

Dagens ord er et gajol ord....

  Og gajol er vi storforbruger af da ungerne hoster og jeg har ondt i halsen... Men mon ikke vi er halvt igennem det for Pernille var hjemme fra skole igår, men var frisk i morges og Josefine har taget en mega powernap fra kl. 19 til kl 9 i morges... Og jeg arbejde hjemmefra, når det skal være sådan så må vi lige hygge lidt i eftermiddag..