Gå videre til hovedindholdet

skøn aften

i godt og velkendt selskab og med lækker ITALIENSK mad på Scarpettas på Nørrebro, bagefter fik vi kaffe på Blågårdplads- der var skønt udenfor og stemningsfyldt inde i KBH.
Fotokvaliteten er ikke den bedste da jeg kun havde mobilen med men pigerne gav mig lov til at vise dem frem...


 

 

 

 

 

Menu for Uge 27/28 (4.-17. juli)

Vitello Tonnato
Kalveindelår serveret med kapers og tunsauce.
~
Zuppa di piselli con ricotta al forno.
Ærtesuppe med bagt Galbani Ricotta
~
Trofie bianco alla tartufo.
Hvid pasta og italienske sommertrøfler
~
Filetto di manzo con insalata di fagioli.

Oksemørbrad serveret med rustik salat, tomat og hvide bønner
~
Peche sciroppate alla grappa con mascarpone.

Ferskner med grappa, serveret med vanille og yoghurt-mascarpone creme
 

- og jeg sluttede aftenen med en løbetur iht mit løbeprogram fra I Form- jeg har jo meldt mig til DHL stafetten d. 30/8-11 sammen med kollefaerne og vil blive glad hvis jeg kan gennemføre og ikke være invalid ugen efter- min 7 år gl. ankelskade har givet slidgigt i anklen- og den knirker og knager og ømmer sig dagen efter at jeg har trænet- men programmet går stille og roligt frem og jeg har nu trænet i mere end 6 uger- 3 gange/uge... og det vil være fantastisk hvis jeg kan løbe 5 km igen.

Kommentarer

  1. Uha for en lækker menu, undre hvordan du kunne løbe en tur bagefter.

    SvarSlet
  2. ha ha- ja det var også lidt sejt i sær i starten- men maden var ikke tung bare lækker og vi startede kl. 18- og jeg løb først kl 22.30 m hunden- jeg er oppe på 7 min løb + 2 min gang + 6 min løb... og jeg kan gå idag- og det er jeg rigtig glad for- da jeg ikke havde troet jeg ville kunne træne min fod op igen- men 7-9-13- jeg håber det kan lykkes..

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Projekttasker til salg: #dreamknitbag på instagram

Så kommer der lidt liv her på bloggen igen- lang pause og nu kommer jeg til at linke til Instagram hvor min konto er @keep_dream_knitting #dreamknitbag   på Instagram er der jeg viser de projekttasker jeg syer og sælger hvis nogen synes om dem. Skriv en pb på Instagram så finder vi ud af farver og størrelser osv. Lille model: Jeg laver en lille handy version jeg kalder for Knit'nwalk størrelsen som lige passer til at hænge over armen og med en strømpe eller hue i. Den er ca 13 bred, 8 dyb og 24-25 cm høj. Intro pris 75 kr :-) Pris 95 kr. Posen er uden lynlås så intet hænger i. Jeg syer taskerne i stof fra mit stoflager som hovedsageligt består af vintage og upcycklede stoffer som er købt i genbrug eller arvet fra familie og venner. Det sjove ved at sy taskerne er at sætte farverne sammen- og få det til at spille med de materialer jeg har på lager. Medium: Udover denne størrelse laver jeg også en lidt større model som nemt rummer A4 opskriften og et par nøgler garn

Dagens ord er et gajol ord....

  Og gajol er vi storforbruger af da ungerne hoster og jeg har ondt i halsen... Men mon ikke vi er halvt igennem det for Pernille var hjemme fra skole igår, men var frisk i morges og Josefine har taget en mega powernap fra kl. 19 til kl 9 i morges... Og jeg arbejde hjemmefra, når det skal være sådan så må vi lige hygge lidt i eftermiddag..