Gå videre til hovedindholdet

sidste uge: med turkis på ..

Den her samling af fine sager lå et par dage på mit gulv i mit arbejdsrum herhjemme- jeg havde lånt nogle bøger med prøver på stoffet til min kontorstol og nogle tæppeprøver- jeg vil gerne have et løst rundt tæppe ovenpå gulvtæppet- og så har jeg været inde og købe en lækker lyseblå maling til mdf pladen som er mit skrivebord. Den sjoveste del af det er jo at samle en masse ting der passer i farverne- og som det ses er her ting nok at indrette med- nu mangler bare arbejdet...
 
Malerierne betyder noget særligt for mig, da jeg fik dem af Josefines mødregave i bryllupsgave. De var særligt til os- og der er 3 piger og 2 drenge på billedet- lige som i mødregruppen. Desværre har jeg mistet kontakten efter vi flyttede for mere end 2 år siden- så mon ikke det er på malerierne at børnene må samles. Men jeg har hele tiden tænkt at de billeder skulle have en særlig plads- og det bliver snart :-)

Kommentarer

  1. Fine sager der Ellen, er det tapet eller stof det blå med blomster på rulle, det er særlig fin. Glæder mig til at se hvordan du får indrettet dig, når du får stolen tilbage.

    SvarSlet
  2. ja det er tapet- har en lille rest på ca 0,5 m tror jeg- købt her http://junettebay.blogspot.com/ for noget tid siden- jeg havde helt glemt det- og så passer det så fint til farverne i betrækket og til malingen... jeg er ved at skære lapper til et tæppe til værelset- der bliver lidt koldt om vinteren- og jeg har stof der kunne matche fint også- så igår lavede jeg lapper i stor stil.. men skal nu til det svære og lægge dem i rækkefølge- er spændt på hvordan det bliver når jeg skal sy... fotos kommer..

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Projekttasker til salg: #dreamknitbag på instagram

Så kommer der lidt liv her på bloggen igen- lang pause og nu kommer jeg til at linke til Instagram hvor min konto er @keep_dream_knitting #dreamknitbag   på Instagram er der jeg viser de projekttasker jeg syer og sælger hvis nogen synes om dem. Skriv en pb på Instagram så finder vi ud af farver og størrelser osv. Lille model: Jeg laver en lille handy version jeg kalder for Knit'nwalk størrelsen som lige passer til at hænge over armen og med en strømpe eller hue i. Den er ca 13 bred, 8 dyb og 24-25 cm høj. Intro pris 75 kr :-) Pris 95 kr. Posen er uden lynlås så intet hænger i. Jeg syer taskerne i stof fra mit stoflager som hovedsageligt består af vintage og upcycklede stoffer som er købt i genbrug eller arvet fra familie og venner. Det sjove ved at sy taskerne er at sætte farverne sammen- og få det til at spille med de materialer jeg har på lager. Medium: Udover denne størrelse laver jeg også en lidt større model som nemt rummer A4 opskriften og et par nøgler garn

Dagens ord er et gajol ord....

  Og gajol er vi storforbruger af da ungerne hoster og jeg har ondt i halsen... Men mon ikke vi er halvt igennem det for Pernille var hjemme fra skole igår, men var frisk i morges og Josefine har taget en mega powernap fra kl. 19 til kl 9 i morges... Og jeg arbejde hjemmefra, når det skal være sådan så må vi lige hygge lidt i eftermiddag..