Gå videre til hovedindholdet

ho ho ho- den er go!


Nu kan den bare komme an.. altså den 24. december- mit mareridt som hedder gaveindkøb er næsten ovre- mangler mandlergaven og måske et par hjemmesyede tillægsting- men fik fixet en del idag- både via internettets lyksaligheder, gavekort til oplevelser sammen med os- hvem vil ikke gerne både have og give den slags- det vil jeg :-) og så nåede pigerne og jeg lige i tørvejr i Randers storcenter hvor deres pakker til manden blev klaret...

Ho ho ho... en tung byrde er lettet-og hænger nu på ryggen af Santa ;-) det værste er at finde på og der må jeg lige klappe mig selv på skulderen- for det var først i tirsdags at jeg kom i tanke om at der den dag kun var 21 dage til jul og så fik jeg lige pludselig lidt pres... 

Imorgen går turen til Ribe, onsdag til Ringe på Fyn, fredag- lørdag en julefrokost med job i København.... så der bliver dejlig lydbogslytning i bilen de næste par dage - Herligt at det er regn og ikke sne der falder :-)

Hav en dejlig aften- her er der tændt 2. lys i adventsstagen !

Kommentarer

  1. Du er heldig... jeg har kun nået at købe en, hvornår resten blive købt samt div. hvad der skal spises, ja det må tiden vise. Vi plejer at have købt alle gaverne i November... men vi når det helt sikkert, de har da åben den 23.12 og der håber jeg at jeg har fri :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Kære Erna- så håber jeg at du er hjemme og ikke strandet i en storm:-) Maden synes jeg ikke er så slem- for min mor steger and og laver sovs, og resten synes jeg ikke er så voldsomt- og vi plejer ikke at arrangere de vilde store julefrokoster- så æg og sild og rugbrød og leverpostej kommer vi langt med- og det er jo næsten som til hverdag :-) og småkager ja der har jeg lige købt en rulle færdig dej- så er der hjemmebag til kaffen :-) så lige nu synes jeg der er positivt overskud på kontoen kan du godt høre ;-)

      Slet
    2. Ellen, nu bliver jo lidt flere end i dagligdagen, mine drenge kommer hjem så der skal en del mad til, men heldigvis bliver ikke 14 mennesker som vi har været nogle gang. Min mor kommer med risen - jeg sørger for and bryststeg, flæskesteg og oksesteg, gl. dags hvidkål, rødkål, kartofler og sovs, men er der købt ind så tager det jo ikke lang tid at lave, og hvis man laver nok så er der også til dagen efter :) . Vi har heller ikke nogen julefrokost pga. jeg i mange år har arbejdet allerede fra 2. juledag. Kan håbe at pigen invitere til jule halløj den 23.12, hvis ikke så gør jeg - men så står den på kødsovs og pasta. Men jeg glæder mig til 1. juledag - for det er den dag på året hvor jeg render rundt med morgenhår hele dagen hvis jeg gider.. der er der bare dømt total afslapning.

      Slet
  2. Uh, det er så dejligt, når det er gjort! Håber, du så rigtig kan nyde resten af december.....

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak Christunte, jeg skal forsøge:-) og ulige måde ;-)

      Slet
  3. heldige dig, så kan du næsten læne dig godt tilbage! Jeg har desværre ikke mange gaver endnu.....så "ræset" starter nu ;-)
    God uge :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Jamen selv tak, jeg sidder også og tænker hvad har jeg glemt... må vist lave en tjekliste:-)

      Slet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Projekttasker til salg: #dreamknitbag på instagram

Så kommer der lidt liv her på bloggen igen- lang pause og nu kommer jeg til at linke til Instagram hvor min konto er @keep_dream_knitting #dreamknitbag   på Instagram er der jeg viser de projekttasker jeg syer og sælger hvis nogen synes om dem. Skriv en pb på Instagram så finder vi ud af farver og størrelser osv. Lille model: Jeg laver en lille handy version jeg kalder for Knit'nwalk størrelsen som lige passer til at hænge over armen og med en strømpe eller hue i. Den er ca 13 bred, 8 dyb og 24-25 cm høj. Intro pris 75 kr :-) Pris 95 kr. Posen er uden lynlås så intet hænger i. Jeg syer taskerne i stof fra mit stoflager som hovedsageligt består af vintage og upcycklede stoffer som er købt i genbrug eller arvet fra familie og venner. Det sjove ved at sy taskerne er at sætte farverne sammen- og få det til at spille med de materialer jeg har på lager. Medium: Udover denne størrelse laver jeg også en lidt større model som nemt rummer A4 opskriften og et par nøgler garn

kold i r...n

dette stemningsbillede kan vist godt bruges til dagens stemning... godt jeg skal til boldtræning i eftermiddag- der plejer vi at grine rigtig meget- og det bliver skønt til en afveksling..... altså fra resten af dagen- ikke resten af mit liv vel ,-)