Santa Lucia


Nu er det virkelig tid for at tænde lys. Meget passende her på Lucia dag. Og nu kun en god uge tilbage inden vi når årets mørkeste dag.
Det er nu ikke fordi det betyder så meget lige pt for mig om der er lyst om eftermiddagen for de sidste to arbejdsdage er jeg nået hjem 20.45 og idag 18.30 så der er ikke basis for megen udendørsaktivitet i mørket. Til gengæld blev weekenden udnyttet med gåture, snemænd og juletræshentning og dejligt selskab af Dennis søster med familie som bor i Tyskland.
De næste par dage skal jeg arbejde hjemmefra og så skal jeg altså lige nå at strikke en julegave færdig til min søster og så må det godt snart blive juleferie. Der er selvfølgelig lige lidt ærinder som ikke er på plads og en del aktiviteter på jobbet som kunne være godt at nå. Men de sidste lange køreture til det Sønderjyske og til København er ovre for i år og jeg tror også min Cactus som jeg købte 5.januar når at runde 40.000 på sit første år. Der mangler kun 477 km så det ... nå men bilen kører fint det er mere tanken om hvor mange timer min bag har siddet solidt plantet deri der nager. Men set fra den positive vinkel er rigtig mange af de timer brugt på podcast, radio og lydbøger som jeg ikke får hørt ellers. Lige nu hører jeg om V.I. Warshawski en kvindelig detektiv i Chicago i 1980'erne... hun er ret sej selv om der ikke er mange pc'er eller mobiltelefoner ;-)Sendt fra min iPhone

Kommentarer

Send en kommentar