ho ho ho- den er go!


Nu kan den bare komme an.. altså den 24. december- mit mareridt som hedder gaveindkøb er næsten ovre- mangler mandlergaven og måske et par hjemmesyede tillægsting- men fik fixet en del idag- både via internettets lyksaligheder, gavekort til oplevelser sammen med os- hvem vil ikke gerne både have og give den slags- det vil jeg :-) og så nåede pigerne og jeg lige i tørvejr i Randers storcenter hvor deres pakker til manden blev klaret...

Ho ho ho... en tung byrde er lettet-og hænger nu på ryggen af Santa ;-) det værste er at finde på og der må jeg lige klappe mig selv på skulderen- for det var først i tirsdags at jeg kom i tanke om at der den dag kun var 21 dage til jul og så fik jeg lige pludselig lidt pres... 

Imorgen går turen til Ribe, onsdag til Ringe på Fyn, fredag- lørdag en julefrokost med job i København.... så der bliver dejlig lydbogslytning i bilen de næste par dage - Herligt at det er regn og ikke sne der falder :-)

Hav en dejlig aften- her er der tændt 2. lys i adventsstagen !

Kommentarer

 1. Du er heldig... jeg har kun nået at købe en, hvornår resten blive købt samt div. hvad der skal spises, ja det må tiden vise. Vi plejer at have købt alle gaverne i November... men vi når det helt sikkert, de har da åben den 23.12 og der håber jeg at jeg har fri :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Erna- så håber jeg at du er hjemme og ikke strandet i en storm:-) Maden synes jeg ikke er så slem- for min mor steger and og laver sovs, og resten synes jeg ikke er så voldsomt- og vi plejer ikke at arrangere de vilde store julefrokoster- så æg og sild og rugbrød og leverpostej kommer vi langt med- og det er jo næsten som til hverdag :-) og småkager ja der har jeg lige købt en rulle færdig dej- så er der hjemmebag til kaffen :-) så lige nu synes jeg der er positivt overskud på kontoen kan du godt høre ;-)

   Slet
  2. Ellen, nu bliver jo lidt flere end i dagligdagen, mine drenge kommer hjem så der skal en del mad til, men heldigvis bliver ikke 14 mennesker som vi har været nogle gang. Min mor kommer med risen - jeg sørger for and bryststeg, flæskesteg og oksesteg, gl. dags hvidkål, rødkål, kartofler og sovs, men er der købt ind så tager det jo ikke lang tid at lave, og hvis man laver nok så er der også til dagen efter :) . Vi har heller ikke nogen julefrokost pga. jeg i mange år har arbejdet allerede fra 2. juledag. Kan håbe at pigen invitere til jule halløj den 23.12, hvis ikke så gør jeg - men så står den på kødsovs og pasta. Men jeg glæder mig til 1. juledag - for det er den dag på året hvor jeg render rundt med morgenhår hele dagen hvis jeg gider.. der er der bare dømt total afslapning.

   Slet
 2. Uh, det er så dejligt, når det er gjort! Håber, du så rigtig kan nyde resten af december.....

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Christunte, jeg skal forsøge:-) og ulige måde ;-)

   Slet
 3. heldige dig, så kan du næsten læne dig godt tilbage! Jeg har desværre ikke mange gaver endnu.....så "ræset" starter nu ;-)
  God uge :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen selv tak, jeg sidder også og tænker hvad har jeg glemt... må vist lave en tjekliste:-)

   Slet

Send en kommentar