Gå videre til hovedindholdet

langsom vågnen

Vækkes af min drøm ved at Josefine kommer ind til os- heldigvis for min drøm handlede om at begge piger var blevet væk for mig: De boede i en campingvogn eller lignende for sig selv- eller i nærheden af deres far- på den mega store campingplads nede i syd europa hvor vi alle var til fest- pigerne løb omkring og pludselig var musikken slut og væk var de... og jeg var igang med en større eftersøgningsekspedition, sammen med ukendte mennesker og finansieret af de 100 Euro der lå imin lomme.... vi havde diverse forhindringer undervejs i eftersøgningen- mærkeligt nok var Dennis ikke med- og heldigvis sidder de to tøser nu og ser tv... og jeg går rundt og tænder stearinlys, finder mit kæmpe tæppe hækletøj, finder mine ekstrabriller- de andre ligger i soveværelset hvor manden sover skønhedssøvn- hvad mon han drømmer om ?
Så her i lysningstimen vil jeg lige sidde med et glas vand og køle af- har det altid varmt når jeg vågner- hækle lidt og høre lydbogen jeg er igang med... Den er god: Tvunget til Tavshed af Linda Castillo. En seriemorder er igang, en ex amish kvinde er stationsforstander og man hører om amishfolket i det amerikanske samfund... så både meget spændende og lidt lærerigt- og lidt kærlighed er der også :-)

I eftermiddag skal vi til juletræ via børnehaven. Heldigvis med søskende!   Og først kl. 14- så her er god tid ...
Imorgen er der forældresamtale i børnehaven, bil på værksted, pernille til børnefødselsdag- så vi springer ugens springgymnastik over- tirsdag har fyssen aflyst boldtræningen- onsdag er der forældresamtale i skolen mens pigerne er til gymnastik- og min mor har lovet at kigge på... nå ja så er der også arbejdet det skal også passes: Torsdag en tur til Fyn :-)

Ellers intet nyt herfra- nu er her næsten lyst og jeg vil have kaffe! Og drømmen- den er næsten væk igen !

Kommentarer

  1. Heldigvis går drømme ikke i opfyldelse. En stille morgen er noget af det bedste, bare det at vågne langsomt. Din uge er da godt besat, så husk lige at slappe lidt af også.
    God søndag....

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak Erna :-) Jamen der er jo netop to eftermiddage uden de sædvanlige aktiviteter- og derfor føles det som om der er lidt luft:-) Det er iøvrigt sjovt at jeg altid får at vide af jer at jeg skal huske at slappe af også når jeg skriver lidt om vores hverdage- jeg tænker ikke så meget over det selv- måske fordi jeg inden jeg fik børn har arbejdet mere end fuld tid- og efter børnene- så går "overtiden" med dem- og der er blevet mindre tid til job- og jeg oplever at 37 timer der ikke slår tid - ihvertfald inde i mit hovede :-) Men til gengæld er der ikke meget rengøring i mit liv- og madlavning har heller ikke det store fokus- men vi er supergode til at lave ingenting i weekenden- har jo ligesom brændt det værste festkrudt af dengang jeg var single og inden jeg fik børn ;-) Og tak for din hilsen :-)

      Slet
  2. Pyh... godt det bare var en drøm. Dejligt med morgen hygge.

    SvarSlet
  3. Pyh... godt det bare var en drøm. Dejligt med morgen hygge.

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Projekttasker til salg: #dreamknitbag på instagram

Så kommer der lidt liv her på bloggen igen- lang pause og nu kommer jeg til at linke til Instagram hvor min konto er @keep_dream_knitting #dreamknitbag   på Instagram er der jeg viser de projekttasker jeg syer og sælger hvis nogen synes om dem. Skriv en pb på Instagram så finder vi ud af farver og størrelser osv. Lille model: Jeg laver en lille handy version jeg kalder for Knit'nwalk størrelsen som lige passer til at hænge over armen og med en strømpe eller hue i. Den er ca 13 bred, 8 dyb og 24-25 cm høj. Intro pris 75 kr :-) Pris 95 kr. Posen er uden lynlås så intet hænger i. Jeg syer taskerne i stof fra mit stoflager som hovedsageligt består af vintage og upcycklede stoffer som er købt i genbrug eller arvet fra familie og venner. Det sjove ved at sy taskerne er at sætte farverne sammen- og få det til at spille med de materialer jeg har på lager. Medium: Udover denne størrelse laver jeg også en lidt større model som nemt rummer A4 opskriften og et par nøgler garn

kold i r...n

dette stemningsbillede kan vist godt bruges til dagens stemning... godt jeg skal til boldtræning i eftermiddag- der plejer vi at grine rigtig meget- og det bliver skønt til en afveksling..... altså fra resten af dagen- ikke resten af mit liv vel ,-)