langsom vågnen

Vækkes af min drøm ved at Josefine kommer ind til os- heldigvis for min drøm handlede om at begge piger var blevet væk for mig: De boede i en campingvogn eller lignende for sig selv- eller i nærheden af deres far- på den mega store campingplads nede i syd europa hvor vi alle var til fest- pigerne løb omkring og pludselig var musikken slut og væk var de... og jeg var igang med en større eftersøgningsekspedition, sammen med ukendte mennesker og finansieret af de 100 Euro der lå imin lomme.... vi havde diverse forhindringer undervejs i eftersøgningen- mærkeligt nok var Dennis ikke med- og heldigvis sidder de to tøser nu og ser tv... og jeg går rundt og tænder stearinlys, finder mit kæmpe tæppe hækletøj, finder mine ekstrabriller- de andre ligger i soveværelset hvor manden sover skønhedssøvn- hvad mon han drømmer om ?
Så her i lysningstimen vil jeg lige sidde med et glas vand og køle af- har det altid varmt når jeg vågner- hækle lidt og høre lydbogen jeg er igang med... Den er god: Tvunget til Tavshed af Linda Castillo. En seriemorder er igang, en ex amish kvinde er stationsforstander og man hører om amishfolket i det amerikanske samfund... så både meget spændende og lidt lærerigt- og lidt kærlighed er der også :-)

I eftermiddag skal vi til juletræ via børnehaven. Heldigvis med søskende!   Og først kl. 14- så her er god tid ...
Imorgen er der forældresamtale i børnehaven, bil på værksted, pernille til børnefødselsdag- så vi springer ugens springgymnastik over- tirsdag har fyssen aflyst boldtræningen- onsdag er der forældresamtale i skolen mens pigerne er til gymnastik- og min mor har lovet at kigge på... nå ja så er der også arbejdet det skal også passes: Torsdag en tur til Fyn :-)

Ellers intet nyt herfra- nu er her næsten lyst og jeg vil have kaffe! Og drømmen- den er næsten væk igen !

Kommentarer

 1. Heldigvis går drømme ikke i opfyldelse. En stille morgen er noget af det bedste, bare det at vågne langsomt. Din uge er da godt besat, så husk lige at slappe lidt af også.
  God søndag....

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Erna :-) Jamen der er jo netop to eftermiddage uden de sædvanlige aktiviteter- og derfor føles det som om der er lidt luft:-) Det er iøvrigt sjovt at jeg altid får at vide af jer at jeg skal huske at slappe af også når jeg skriver lidt om vores hverdage- jeg tænker ikke så meget over det selv- måske fordi jeg inden jeg fik børn har arbejdet mere end fuld tid- og efter børnene- så går "overtiden" med dem- og der er blevet mindre tid til job- og jeg oplever at 37 timer der ikke slår tid - ihvertfald inde i mit hovede :-) Men til gengæld er der ikke meget rengøring i mit liv- og madlavning har heller ikke det store fokus- men vi er supergode til at lave ingenting i weekenden- har jo ligesom brændt det værste festkrudt af dengang jeg var single og inden jeg fik børn ;-) Og tak for din hilsen :-)

   Slet
 2. Pyh... godt det bare var en drøm. Dejligt med morgen hygge.

  SvarSlet
 3. Pyh... godt det bare var en drøm. Dejligt med morgen hygge.

  SvarSlet

Send en kommentar