Gå videre til hovedindholdet

Taknemmelig

Lige nu er jeg godt tilfreds og taknemmelig for at penicillinen er opfundet... Jeg startede dagen med et besøg hos vagtlægen og kunne heldigvis begynde at bekæmpe de store klumper jeg har haft i halsen de seneste dage... Utroligt så hurtigt en pille og noget smertestillende virker... Og så lige sammen med at alt skal pakkes færdigt... Imorgen tidlig er der deadline kl 8 for så kommer flyttebilen... Så hep lige lidt mere på mig ikk, her i slutspurten! ;-)

Kommentarer

  1. Hepper det bedste jeg har lært! Det skak nok gå ;-) og god bedring. Hurra for at du kan tåle penicillin :-)
    Yay. Så er det nu du kommer hjem!!! Yay!

    SvarSlet
    Svar
    1. ja tak- det er jeg altså også super glad for :-) i løbet af ugen har jeg gået og troet at jeg enten var i kolonorm dårlig form eller at jeg var ved at få influenza samtidig med at jeg skulle pakke og flytte kasser- (har lige talt dem der er 130 almindelige flyttekasser plus alt det løse i kurve og plastkasser og diverse opbevaring ved siden af... tror nok lige at der må endnu en sorteringsrunde eller tre til før end vi kommer på plads...) glæder mig til at høre nyt fra dig i den kommende uge.... :-)

      Slet
  2. Åh nej, altsammen midt i flytningen. Det er typisk sådan noget.
    Men bare se, i morgen tidlig er du (næsten) frisk igen og så kører det bare.......hep hep, du klarer det hele :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. tusind tak- ja hvorfor er det typisk- måske går det bare godt 90 % af gangene- men det bider man da ikke lige mærke i vel :-) tak for hepningen!

      Slet
  3. JEG HEPPER - for flytningen, for penicilinen og for at alt går meget bedre end du havde forventet. Det bliver SÅ spændende for jer at komme et nyt sted hen! God vind!

    SvarSlet
  4. det hjælper allerede... pigerne og jeg sover på madrasser i samme rum i nat :-) så nu tror jeg vi er klar til at krybe til køjs- jeg er :-) og ja vildt spændende- og det er bare for vildt hvor meget crap man får skrabt sammen igen og igen... jeg fatter det ikke!

    SvarSlet
  5. Hep hep og hep på at du når det og på at penicillinen klare at holde dig frisk. Og snart velkommen i det jyske...

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak skal du have- det virker så godt- især sammen med lidt panodil .-) og en god lang nattesøvn! tak- nu glæder jeg mig rigtig meget :-)

      Slet
  6. Det var da godt nok timet på den trælse måde! Rigtig god bedring, og god flytning!

    SvarSlet
    Svar
    1. jep- men lige nu er det lige til at klare at se på hvordan flyttefolkene bærer kasser ud i bilen og jeg sidder på nettet og melder flytning- så må jeg spare energi sammen til at pakke ud.... ;O

      Slet
  7. HEPHEPHEPHEPHEP, og god bedring......
    KH bedstemorkaren ;-)

    SvarSlet
  8. HEP HEP HEP HEP HEP HEP HEP... i er næsten ved målstregen :-)
    God bedring, håber du kommer dig i rekordfart

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Projekttasker til salg: #dreamknitbag på instagram

Så kommer der lidt liv her på bloggen igen- lang pause og nu kommer jeg til at linke til Instagram hvor min konto er @keep_dream_knitting #dreamknitbag   på Instagram er der jeg viser de projekttasker jeg syer og sælger hvis nogen synes om dem. Skriv en pb på Instagram så finder vi ud af farver og størrelser osv. Lille model: Jeg laver en lille handy version jeg kalder for Knit'nwalk størrelsen som lige passer til at hænge over armen og med en strømpe eller hue i. Den er ca 13 bred, 8 dyb og 24-25 cm høj. Intro pris 75 kr :-) Pris 95 kr. Posen er uden lynlås så intet hænger i. Jeg syer taskerne i stof fra mit stoflager som hovedsageligt består af vintage og upcycklede stoffer som er købt i genbrug eller arvet fra familie og venner. Det sjove ved at sy taskerne er at sætte farverne sammen- og få det til at spille med de materialer jeg har på lager. Medium: Udover denne størrelse laver jeg også en lidt større model som nemt rummer A4 opskriften og et par nøgler garn

kold i r...n

dette stemningsbillede kan vist godt bruges til dagens stemning... godt jeg skal til boldtræning i eftermiddag- der plejer vi at grine rigtig meget- og det bliver skønt til en afveksling..... altså fra resten af dagen- ikke resten af mit liv vel ,-)