Taknemmelig

Lige nu er jeg godt tilfreds og taknemmelig for at penicillinen er opfundet... Jeg startede dagen med et besøg hos vagtlægen og kunne heldigvis begynde at bekæmpe de store klumper jeg har haft i halsen de seneste dage... Utroligt så hurtigt en pille og noget smertestillende virker... Og så lige sammen med at alt skal pakkes færdigt... Imorgen tidlig er der deadline kl 8 for så kommer flyttebilen... Så hep lige lidt mere på mig ikk, her i slutspurten! ;-)

Kommentarer

 1. Hepper det bedste jeg har lært! Det skak nok gå ;-) og god bedring. Hurra for at du kan tåle penicillin :-)
  Yay. Så er det nu du kommer hjem!!! Yay!

  SvarSlet
  Svar
  1. ja tak- det er jeg altså også super glad for :-) i løbet af ugen har jeg gået og troet at jeg enten var i kolonorm dårlig form eller at jeg var ved at få influenza samtidig med at jeg skulle pakke og flytte kasser- (har lige talt dem der er 130 almindelige flyttekasser plus alt det løse i kurve og plastkasser og diverse opbevaring ved siden af... tror nok lige at der må endnu en sorteringsrunde eller tre til før end vi kommer på plads...) glæder mig til at høre nyt fra dig i den kommende uge.... :-)

   Slet
 2. Åh nej, altsammen midt i flytningen. Det er typisk sådan noget.
  Men bare se, i morgen tidlig er du (næsten) frisk igen og så kører det bare.......hep hep, du klarer det hele :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. tusind tak- ja hvorfor er det typisk- måske går det bare godt 90 % af gangene- men det bider man da ikke lige mærke i vel :-) tak for hepningen!

   Slet
 3. JEG HEPPER - for flytningen, for penicilinen og for at alt går meget bedre end du havde forventet. Det bliver SÅ spændende for jer at komme et nyt sted hen! God vind!

  SvarSlet
 4. det hjælper allerede... pigerne og jeg sover på madrasser i samme rum i nat :-) så nu tror jeg vi er klar til at krybe til køjs- jeg er :-) og ja vildt spændende- og det er bare for vildt hvor meget crap man får skrabt sammen igen og igen... jeg fatter det ikke!

  SvarSlet
 5. Hep hep og hep på at du når det og på at penicillinen klare at holde dig frisk. Og snart velkommen i det jyske...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have- det virker så godt- især sammen med lidt panodil .-) og en god lang nattesøvn! tak- nu glæder jeg mig rigtig meget :-)

   Slet
 6. Det var da godt nok timet på den trælse måde! Rigtig god bedring, og god flytning!

  SvarSlet
  Svar
  1. jep- men lige nu er det lige til at klare at se på hvordan flyttefolkene bærer kasser ud i bilen og jeg sidder på nettet og melder flytning- så må jeg spare energi sammen til at pakke ud.... ;O

   Slet
 7. HEPHEPHEPHEPHEP, og god bedring......
  KH bedstemorkaren ;-)

  SvarSlet
 8. HEP HEP HEP HEP HEP HEP HEP... i er næsten ved målstregen :-)
  God bedring, håber du kommer dig i rekordfart

  SvarSlet

Send en kommentar