Gå videre til hovedindholdet

Stram op.....

Nu er der 7 dage tilbage som græsenke 4 dage om ugen.... Moralen er blevet lidt slap... Ungerne ser ramasjang når vi spiser eller også ser jeg tv 4: greys hvide verden, private practise og ghost whisperer.... Det er vist godt a vi nok først får tv i vores nye hjem d. 13. Maj... Det bliver en kold tyrker... Imens ligner hjemmet her noget der er løgn... Flyttekasser og beskidt overalt... Jeg har heldigvis ferie, i 3 uger ialt... Skuldrene er faldet ned, om sider og nu er det bare at putte i kasser, gå til tandlæge, kiropraktor og lignende egenomsorgsting og altså bare lade det hele flyde i mit tempo... Dejligt, ungerne er ligeglade, lige nu er de cyklet over til naboen for at give lady hundekiks og få lidt snolder. Det er ok derovre når det nu ikke er fredag herhjemme... Det store flyttelæs kører på mandag hvor der også er afslutning for pernilles gruppe i børnehaven og tirsdag står den på rengøring og transport af piger, trailer og mig til Randers. Jeg glæder mig og denne gang har jeg energi til at glæde mig til at indrette mit nye krearum og alt det andet, som bare skulle overstås de sidste gange vi flyttede for 3 og 4 år siden... Forskellen er nok at pigerne er større og jeg sover om natten :-)
Jeg håber i får tid til at nyde lyset og foråret der sniger sig ind på os...







Kommentarer

  1. Lyder som en god plan med nogle ugers ferie. Det bliver dejligt at få flytningen overstået og blive fuldtidsfamilie. Kan stadig huske hvordan det var at være deltidsfamilie og fuldtidsmor.

    SvarSlet
  2. Det er rigtig dejligt at skuldrene er kommet ned. Lidt mere tv overlever de altså også nok. Ønsker jer en rigtig god flytning!

    SvarSlet
  3. Åh sikke et herligt indlæg Ellen K. Det har jeg ventet på. Så fantastisk med skuldrene nede, skidt i krogene og laden stå til og bare være. Det burde vi alle dyrke noget mere - i perioder, bevares! : ) Fortsat god og afslappet energi! Knus, Liv

    SvarSlet
  4. pyh ja, en flytning er altid en størrer omgang, især med børn.
    Sender dig en pose fuld af energi til det hele er overstået.....husk du også at nyde foråret ind imellem :-)

    SvarSlet
  5. Tak for jeres dejlige kommentarer, og jo lige nu holder jeg pause efter at have flyttet alle krukkerne ude fra terrassen og om til indkørslen....

    SvarSlet
  6. Du får lige en kæmpe portion energi sendt herfra mig til dig - hvor bliver det godt når i er færdige og kommet på plads :-)
    Husk pauserne ind imellem, så skuldrene forbliver nede...

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Projekttasker til salg: #dreamknitbag på instagram

Så kommer der lidt liv her på bloggen igen- lang pause og nu kommer jeg til at linke til Instagram hvor min konto er @keep_dream_knitting #dreamknitbag   på Instagram er der jeg viser de projekttasker jeg syer og sælger hvis nogen synes om dem. Skriv en pb på Instagram så finder vi ud af farver og størrelser osv. Lille model: Jeg laver en lille handy version jeg kalder for Knit'nwalk størrelsen som lige passer til at hænge over armen og med en strømpe eller hue i. Den er ca 13 bred, 8 dyb og 24-25 cm høj. Intro pris 75 kr :-) Pris 95 kr. Posen er uden lynlås så intet hænger i. Jeg syer taskerne i stof fra mit stoflager som hovedsageligt består af vintage og upcycklede stoffer som er købt i genbrug eller arvet fra familie og venner. Det sjove ved at sy taskerne er at sætte farverne sammen- og få det til at spille med de materialer jeg har på lager. Medium: Udover denne størrelse laver jeg også en lidt større model som nemt rummer A4 opskriften og et par nøgler garn

kold i r...n

dette stemningsbillede kan vist godt bruges til dagens stemning... godt jeg skal til boldtræning i eftermiddag- der plejer vi at grine rigtig meget- og det bliver skønt til en afveksling..... altså fra resten af dagen- ikke resten af mit liv vel ,-)