Stram op.....

Nu er der 7 dage tilbage som græsenke 4 dage om ugen.... Moralen er blevet lidt slap... Ungerne ser ramasjang når vi spiser eller også ser jeg tv 4: greys hvide verden, private practise og ghost whisperer.... Det er vist godt a vi nok først får tv i vores nye hjem d. 13. Maj... Det bliver en kold tyrker... Imens ligner hjemmet her noget der er løgn... Flyttekasser og beskidt overalt... Jeg har heldigvis ferie, i 3 uger ialt... Skuldrene er faldet ned, om sider og nu er det bare at putte i kasser, gå til tandlæge, kiropraktor og lignende egenomsorgsting og altså bare lade det hele flyde i mit tempo... Dejligt, ungerne er ligeglade, lige nu er de cyklet over til naboen for at give lady hundekiks og få lidt snolder. Det er ok derovre når det nu ikke er fredag herhjemme... Det store flyttelæs kører på mandag hvor der også er afslutning for pernilles gruppe i børnehaven og tirsdag står den på rengøring og transport af piger, trailer og mig til Randers. Jeg glæder mig og denne gang har jeg energi til at glæde mig til at indrette mit nye krearum og alt det andet, som bare skulle overstås de sidste gange vi flyttede for 3 og 4 år siden... Forskellen er nok at pigerne er større og jeg sover om natten :-)
Jeg håber i får tid til at nyde lyset og foråret der sniger sig ind på os...Kommentarer

 1. Lyder som en god plan med nogle ugers ferie. Det bliver dejligt at få flytningen overstået og blive fuldtidsfamilie. Kan stadig huske hvordan det var at være deltidsfamilie og fuldtidsmor.

  SvarSlet
 2. Det er rigtig dejligt at skuldrene er kommet ned. Lidt mere tv overlever de altså også nok. Ønsker jer en rigtig god flytning!

  SvarSlet
 3. Åh sikke et herligt indlæg Ellen K. Det har jeg ventet på. Så fantastisk med skuldrene nede, skidt i krogene og laden stå til og bare være. Det burde vi alle dyrke noget mere - i perioder, bevares! : ) Fortsat god og afslappet energi! Knus, Liv

  SvarSlet
 4. pyh ja, en flytning er altid en størrer omgang, især med børn.
  Sender dig en pose fuld af energi til det hele er overstået.....husk du også at nyde foråret ind imellem :-)

  SvarSlet
 5. Tak for jeres dejlige kommentarer, og jo lige nu holder jeg pause efter at have flyttet alle krukkerne ude fra terrassen og om til indkørslen....

  SvarSlet
 6. Du får lige en kæmpe portion energi sendt herfra mig til dig - hvor bliver det godt når i er færdige og kommet på plads :-)
  Husk pauserne ind imellem, så skuldrene forbliver nede...

  SvarSlet

Send en kommentar