Gå videre til hovedindholdet

J - juveler


Juveler kan antage mange former- min søde kollega havde dette smykke på forleden- og jeg synes bare det var så sejt at hun går med den klassiske margurit i den rå nøglesnor af læder med kraftig lås... FEDT- jeg får lyst at efterligne- men må lige ønske mig et vedhæng først- hun fortalte at hun havde fået vedhænget i gave - men syntes det er for fint- og at hendes familie så havde fået øsknet forstærket til dette brug.. 

Kommentarer

  1. Det var da en fed idé jeg har marguriten men må indrømme jeg heller ikke bruger det så meget som jeg måske havde troet, det er nok også lidt for fint for mig. Tror også jeg finde sådan en nøgle snor. Det er mere mig.

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg sidder og tænker på om min mor har den som broche... det er vist længe siden hun har brugt den...

      Slet
  2. Det ser rigtig godt ud - fin måde at bruge den på og meget bedre end at have den liggende i skuffen.
    K.h.
    Christina

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja faktisk en smart ide, hun er ihvertfald sej med den!

      Slet
  3. Det er da en rigtig flot - og alternativ - måde at bruge smykker på. Hvor mange af os har ikke smykker liggende, som vi er bange for at tabe? Jeg tror da lige, jeg skal have kigget lidt på, om der ikke er nogle af dem som vil blive brugt lidt oftere, hvis jeg får sat en forstærkning på :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. God ide, måske jeg lige skulle rode lidt i skuffen og også...

      Slet
  4. Det er da også bare SUPER fedt! : )

    SvarSlet
  5. Åh altså, det er bare en af mine yndlings, jeg har den som en broche, arvet fra min mormor, og den bruger jeg på en lædersnørre også som halskæde. Sidste år fik jeg så et "Story" armbånd, hvor den også passer helt perfekt, de laver den endda i "ny" udgave til den serie, men det så personlig med en arvet.
    Overvejede faktisk at bruge den i min journal, men kunne alligevel ikke nænne det, for så kan jeg jo ikke gå med den fremover.
    Knus fra
    Dorthe :)

    SvarSlet
  6. Hvor dejligt at du har arvet den, og så kan bruge den på din måde istedet:-)

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Projekttasker til salg: #dreamknitbag på instagram

Så kommer der lidt liv her på bloggen igen- lang pause og nu kommer jeg til at linke til Instagram hvor min konto er @keep_dream_knitting #dreamknitbag   på Instagram er der jeg viser de projekttasker jeg syer og sælger hvis nogen synes om dem. Skriv en pb på Instagram så finder vi ud af farver og størrelser osv. Lille model: Jeg laver en lille handy version jeg kalder for Knit'nwalk størrelsen som lige passer til at hænge over armen og med en strømpe eller hue i. Den er ca 13 bred, 8 dyb og 24-25 cm høj. Intro pris 75 kr :-) Pris 95 kr. Posen er uden lynlås så intet hænger i. Jeg syer taskerne i stof fra mit stoflager som hovedsageligt består af vintage og upcycklede stoffer som er købt i genbrug eller arvet fra familie og venner. Det sjove ved at sy taskerne er at sætte farverne sammen- og få det til at spille med de materialer jeg har på lager. Medium: Udover denne størrelse laver jeg også en lidt større model som nemt rummer A4 opskriften og et par nøgler garn

kold i r...n

dette stemningsbillede kan vist godt bruges til dagens stemning... godt jeg skal til boldtræning i eftermiddag- der plejer vi at grine rigtig meget- og det bliver skønt til en afveksling..... altså fra resten af dagen- ikke resten af mit liv vel ,-)