J - juveler


Juveler kan antage mange former- min søde kollega havde dette smykke på forleden- og jeg synes bare det var så sejt at hun går med den klassiske margurit i den rå nøglesnor af læder med kraftig lås... FEDT- jeg får lyst at efterligne- men må lige ønske mig et vedhæng først- hun fortalte at hun havde fået vedhænget i gave - men syntes det er for fint- og at hendes familie så havde fået øsknet forstærket til dette brug.. 

Kommentarer

 1. Det var da en fed idé jeg har marguriten men må indrømme jeg heller ikke bruger det så meget som jeg måske havde troet, det er nok også lidt for fint for mig. Tror også jeg finde sådan en nøgle snor. Det er mere mig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg sidder og tænker på om min mor har den som broche... det er vist længe siden hun har brugt den...

   Slet
 2. Det ser rigtig godt ud - fin måde at bruge den på og meget bedre end at have den liggende i skuffen.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja faktisk en smart ide, hun er ihvertfald sej med den!

   Slet
 3. Det er da en rigtig flot - og alternativ - måde at bruge smykker på. Hvor mange af os har ikke smykker liggende, som vi er bange for at tabe? Jeg tror da lige, jeg skal have kigget lidt på, om der ikke er nogle af dem som vil blive brugt lidt oftere, hvis jeg får sat en forstærkning på :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. God ide, måske jeg lige skulle rode lidt i skuffen og også...

   Slet
 4. Det er da også bare SUPER fedt! : )

  SvarSlet
 5. Åh altså, det er bare en af mine yndlings, jeg har den som en broche, arvet fra min mormor, og den bruger jeg på en lædersnørre også som halskæde. Sidste år fik jeg så et "Story" armbånd, hvor den også passer helt perfekt, de laver den endda i "ny" udgave til den serie, men det så personlig med en arvet.
  Overvejede faktisk at bruge den i min journal, men kunne alligevel ikke nænne det, for så kan jeg jo ikke gå med den fremover.
  Knus fra
  Dorthe :)

  SvarSlet
 6. Hvor dejligt at du har arvet den, og så kan bruge den på din måde istedet:-)

  SvarSlet

Send en kommentar