Gå videre til hovedindholdet

vil du se mit pæne hjem...



Det er jo det Anne Dorte Michelsen synger... 
så synes lige at jeg vil vise et par af fotoene fra vores hus som jo står til salg... Jeg er så glad for at man ikke kan se alle støvfnug  og rod i krogene på de der fotos.. I søndags var der åbent hus for anden gang- der kom 7 hold og kiggede- dejligt- er spændt på om nogle er så interesserede at de giver et bud :-) Kunne være så godt hvis vi kunne nå at flytte til d. 1. maj hvor Pernille stopper i børnehaven og skal starte i før nul'te eller hvad det nu hedder indtil sommerferien :-)





Mit lille strikkehjørne... som for sjældent bliver siddet i  :-) til gengæld bruger ungerne gulvpladsen flittigt til alt muligt :-)


Og så kan man jo gnægge over at fotografen har "tændt" op i pejsen- det var der ikke den dag han var her!!!

Det er iøvrigt dejligt at komme hjem søndag efter en tur i svømmehallen til et totalt ryddeligt og rent hjem... men det kræver lige 3 timers indsats inden afgang ;-)





Kommentarer

  1. Hvor ser det lækkert ud...og stort - hvor stort er det?
    K.h.
    Christina

    SvarSlet
  2. Sikke et lækkert hus!
    Jeg er vild med husets linjer. Og med gulvene!
    Håber i får et godt, hurtigt bud :).

    SvarSlet
  3. Sikke et fint hjem! Det får i da hurtig solgt og hvor er det dejligt at der er interesserede købere! :o)

    SvarSlet
  4. Der kunne jeg da godt tænke mig at bo :) Sikke en masse skønne vinduer og lys i har, og smukke, smukke gulve. Det skal nok blive solgt hurtigt. Pøj, pøj med det.

    SvarSlet
  5. jamen altså hold da op... hvor er I optimistiske..tusind tak for det :-) nu er jeg jo bygningskonstruktør- så "isoleringen" og vinduerne fra 1969 kan holde mig vågen om natten... det kan antallet af m2 også- der er 200(bygget i vinkel)- og stuen på størrelse med min gamle 2 værelseslejlighed udnytter vi voksne alt for lidt- men vi købte det på grund af den gode plads og på grund af lyset- som bare er dejligt- og der er næsten kun kig til grønt udenfor vinduerne- så himmel og grønt vildnis er godt for øjnene og for sjælen-hvilket jeg efter et meget mørkt lejemål har haft behov for- men min mand vil mene at jeg er arbejdsskadet- og kun ser på alt det vi burde vedligeholde- hvilket tiden ikke er til- så vi er blevet en erfaring rigere og krydser fingre for fremtiden. Tak for jeres søde ønsker :-)

    SvarSlet
  6. Svar
    1. Åh du bor da dejligt, og har lagt alt det arbejde i dit hjem:-)

      Slet
  7. Ihhh sikke et flot hus, håber der snart kommer en køber til jer:-)

    SvarSlet
  8. Lækkert lækkert hus! Hvorfor flytter I?

    Men når det nu skal sælges, håber jeg det går hurtigt :)

    God aften.

    Kh. Jenny

    SvarSlet
    Svar
    1. Manden har pendlet til Randers siden 1. Maj og lige der bor alle 4 bedsteforældre også, og jeg kan flytte mit arbejde med, så hvis det skal være inden skolestarten for pigerne er det jo ved at være tid at returnere til det østjyske:-)

      Slet
  9. Der er sandelig meget, meget fint! Håber, der er nogle der snart bider på. Det er godt nok for langt at pendle til Randers!

    SvarSlet
    Svar
    1. ja det er lige ved at være så ryddeligt at man føler sig helt fremmed ... det var heller ikke alle steder at fotografen skød... jep- selv om han kun kører frem og tilbage mandag og torsdag så kan vejen godt blive lang..

      Slet
  10. Hvor er det et dejligt hjem. Men puha en oprydningsopgave. Havde selv besøg af fotograf i går. Pøj pøj med salget.
    Kh Line

    SvarSlet
  11. Hvor ser det godt ud, og hvor er det nogle lækre billeder. Også selv om det kræver 3 timers indsats ;-)

    Krydser fingre for, at der snart kommer en køber forbi med seriøse hensigter og i hurtigt kan rykke, så skolestart og det hele kommer til at gå så let som muligt.

    SvarSlet
  12. Håber at I snart får solgt huset, og kommer tilbage til Jylland.
    Min søster bor jo i Randers, så kan vi jo finde ud af noget strikkehygge :)
    Knus fra
    Dorthe :)

    SvarSlet
  13. Sikke et lækkert hus - det ville jeg gerne bo i!

    Send mig en mail, hvis du stadig er int. i retrostoffet fra min blog.

    Mvh

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Projekttasker til salg: #dreamknitbag på instagram

Så kommer der lidt liv her på bloggen igen- lang pause og nu kommer jeg til at linke til Instagram hvor min konto er @keep_dream_knitting #dreamknitbag   på Instagram er der jeg viser de projekttasker jeg syer og sælger hvis nogen synes om dem. Skriv en pb på Instagram så finder vi ud af farver og størrelser osv. Lille model: Jeg laver en lille handy version jeg kalder for Knit'nwalk størrelsen som lige passer til at hænge over armen og med en strømpe eller hue i. Den er ca 13 bred, 8 dyb og 24-25 cm høj. Intro pris 75 kr :-) Pris 95 kr. Posen er uden lynlås så intet hænger i. Jeg syer taskerne i stof fra mit stoflager som hovedsageligt består af vintage og upcycklede stoffer som er købt i genbrug eller arvet fra familie og venner. Det sjove ved at sy taskerne er at sætte farverne sammen- og få det til at spille med de materialer jeg har på lager. Medium: Udover denne størrelse laver jeg også en lidt større model som nemt rummer A4 opskriften og et par nøgler garn

kold i r...n

dette stemningsbillede kan vist godt bruges til dagens stemning... godt jeg skal til boldtræning i eftermiddag- der plejer vi at grine rigtig meget- og det bliver skønt til en afveksling..... altså fra resten af dagen- ikke resten af mit liv vel ,-)