vil du se mit pæne hjem...Det er jo det Anne Dorte Michelsen synger... 
så synes lige at jeg vil vise et par af fotoene fra vores hus som jo står til salg... Jeg er så glad for at man ikke kan se alle støvfnug  og rod i krogene på de der fotos.. I søndags var der åbent hus for anden gang- der kom 7 hold og kiggede- dejligt- er spændt på om nogle er så interesserede at de giver et bud :-) Kunne være så godt hvis vi kunne nå at flytte til d. 1. maj hvor Pernille stopper i børnehaven og skal starte i før nul'te eller hvad det nu hedder indtil sommerferien :-)

Mit lille strikkehjørne... som for sjældent bliver siddet i  :-) til gengæld bruger ungerne gulvpladsen flittigt til alt muligt :-)


Og så kan man jo gnægge over at fotografen har "tændt" op i pejsen- det var der ikke den dag han var her!!!

Det er iøvrigt dejligt at komme hjem søndag efter en tur i svømmehallen til et totalt ryddeligt og rent hjem... men det kræver lige 3 timers indsats inden afgang ;-)

Kommentarer

 1. Hvor ser det lækkert ud...og stort - hvor stort er det?
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 2. Sikke et lækkert hus!
  Jeg er vild med husets linjer. Og med gulvene!
  Håber i får et godt, hurtigt bud :).

  SvarSlet
 3. Sikke et fint hjem! Det får i da hurtig solgt og hvor er det dejligt at der er interesserede købere! :o)

  SvarSlet
 4. Der kunne jeg da godt tænke mig at bo :) Sikke en masse skønne vinduer og lys i har, og smukke, smukke gulve. Det skal nok blive solgt hurtigt. Pøj, pøj med det.

  SvarSlet
 5. jamen altså hold da op... hvor er I optimistiske..tusind tak for det :-) nu er jeg jo bygningskonstruktør- så "isoleringen" og vinduerne fra 1969 kan holde mig vågen om natten... det kan antallet af m2 også- der er 200(bygget i vinkel)- og stuen på størrelse med min gamle 2 værelseslejlighed udnytter vi voksne alt for lidt- men vi købte det på grund af den gode plads og på grund af lyset- som bare er dejligt- og der er næsten kun kig til grønt udenfor vinduerne- så himmel og grønt vildnis er godt for øjnene og for sjælen-hvilket jeg efter et meget mørkt lejemål har haft behov for- men min mand vil mene at jeg er arbejdsskadet- og kun ser på alt det vi burde vedligeholde- hvilket tiden ikke er til- så vi er blevet en erfaring rigere og krydser fingre for fremtiden. Tak for jeres søde ønsker :-)

  SvarSlet
 6. Svar
  1. Åh du bor da dejligt, og har lagt alt det arbejde i dit hjem:-)

   Slet
 7. Ihhh sikke et flot hus, håber der snart kommer en køber til jer:-)

  SvarSlet
 8. Lækkert lækkert hus! Hvorfor flytter I?

  Men når det nu skal sælges, håber jeg det går hurtigt :)

  God aften.

  Kh. Jenny

  SvarSlet
  Svar
  1. Manden har pendlet til Randers siden 1. Maj og lige der bor alle 4 bedsteforældre også, og jeg kan flytte mit arbejde med, så hvis det skal være inden skolestarten for pigerne er det jo ved at være tid at returnere til det østjyske:-)

   Slet
 9. Der er sandelig meget, meget fint! Håber, der er nogle der snart bider på. Det er godt nok for langt at pendle til Randers!

  SvarSlet
  Svar
  1. ja det er lige ved at være så ryddeligt at man føler sig helt fremmed ... det var heller ikke alle steder at fotografen skød... jep- selv om han kun kører frem og tilbage mandag og torsdag så kan vejen godt blive lang..

   Slet
 10. Hvor er det et dejligt hjem. Men puha en oprydningsopgave. Havde selv besøg af fotograf i går. Pøj pøj med salget.
  Kh Line

  SvarSlet
 11. Hvor ser det godt ud, og hvor er det nogle lækre billeder. Også selv om det kræver 3 timers indsats ;-)

  Krydser fingre for, at der snart kommer en køber forbi med seriøse hensigter og i hurtigt kan rykke, så skolestart og det hele kommer til at gå så let som muligt.

  SvarSlet
 12. Håber at I snart får solgt huset, og kommer tilbage til Jylland.
  Min søster bor jo i Randers, så kan vi jo finde ud af noget strikkehygge :)
  Knus fra
  Dorthe :)

  SvarSlet
 13. Sikke et lækkert hus - det ville jeg gerne bo i!

  Send mig en mail, hvis du stadig er int. i retrostoffet fra min blog.

  Mvh

  SvarSlet

Send en kommentar