Gå videre til hovedindholdet

Posten bragte

Denne flotte blomst, som jeg tror skal pryde en striktrøje. Jeg skal pige have den monteret på en nål, da den nok ikke kan tåle vaskemaskine. Det er min "gamle" blog ven Dorthe som har opdaget min blog her og som laver disse fine ting... kommer lige.til at tænke på at det ville se godt ud på hårbøjler..... det er en gave fra Dorthe og jeg takker, den er rigtig fin og sød..

Dorthe laver iøvrigt rigtig mange fine scrapting- kort og lignende- så der er meget at kigge på og blive inspireret af på hendes blog..

Hilsen Ellen

Kommentarer

  1. Sikken heldigfis du er. Har du link til Dorthes blog?

    SvarSlet
  2. Hvor er den lækker, blomsten - og super flotte stjerner :-)

    Og lige som Liv, ja tak til link :-)

    SvarSlet
  3. Kære begge- ja er den ikke superfin- jeg er også glad for den.. nu er der link på- når jeg laver indlæg med foto fra telefonen foregår det som en mail- da min telefon konstant siger at der er pladsmangel har jeg slettet blogger appen- så links og tilpasning af fotostørrelser og lignende bliver så når jeg har tid ved pc'en... som nu...

    SvarSlet
  4. Hvor er den bare super fin, og ja god ide med hårbøjle, det har jeg også selv gjort ved alle de læderblomster, som jeg har lavet. Det bliver bare super duper smart, og det kan varmt anbefales:-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Helene, kan du anbefale en lim der er særligt god til det?

      Slet
  5. Godt at posten nåede frem og dejligt du kan lide blomsten :)
    Har slet ikke tænkt over det med skind og vask, så det er godt at jeg endnu ikke har syet stjerner fast på min bluse.
    Af lim kan jeg anbefale noget der hedder Glossy Accent, det er super holdbart og kan købes i Kort og Scrap butikker. En lille flaske koster ca. 25,- kr.
    Glæder mig til at se din hårbøje.
    Knus fra
    Dorthe :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Dorthe- man kunne jo lave en testvask sammen med mørkt tøj og se hvordan det går med stjernen.... Tak for tips mht lim :-) må lige se hvornår jeg kommer til projekt hårbøjle :-)

      Slet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Projekttasker til salg: #dreamknitbag på instagram

Så kommer der lidt liv her på bloggen igen- lang pause og nu kommer jeg til at linke til Instagram hvor min konto er @keep_dream_knitting #dreamknitbag   på Instagram er der jeg viser de projekttasker jeg syer og sælger hvis nogen synes om dem. Skriv en pb på Instagram så finder vi ud af farver og størrelser osv. Lille model: Jeg laver en lille handy version jeg kalder for Knit'nwalk størrelsen som lige passer til at hænge over armen og med en strømpe eller hue i. Den er ca 13 bred, 8 dyb og 24-25 cm høj. Intro pris 75 kr :-) Pris 95 kr. Posen er uden lynlås så intet hænger i. Jeg syer taskerne i stof fra mit stoflager som hovedsageligt består af vintage og upcycklede stoffer som er købt i genbrug eller arvet fra familie og venner. Det sjove ved at sy taskerne er at sætte farverne sammen- og få det til at spille med de materialer jeg har på lager. Medium: Udover denne størrelse laver jeg også en lidt større model som nemt rummer A4 opskriften og et par nøgler garn

kold i r...n

dette stemningsbillede kan vist godt bruges til dagens stemning... godt jeg skal til boldtræning i eftermiddag- der plejer vi at grine rigtig meget- og det bliver skønt til en afveksling..... altså fra resten af dagen- ikke resten af mit liv vel ,-)