Posten bragte

Denne flotte blomst, som jeg tror skal pryde en striktrøje. Jeg skal pige have den monteret på en nål, da den nok ikke kan tåle vaskemaskine. Det er min "gamle" blog ven Dorthe som har opdaget min blog her og som laver disse fine ting... kommer lige.til at tænke på at det ville se godt ud på hårbøjler..... det er en gave fra Dorthe og jeg takker, den er rigtig fin og sød..

Dorthe laver iøvrigt rigtig mange fine scrapting- kort og lignende- så der er meget at kigge på og blive inspireret af på hendes blog..

Hilsen Ellen

Kommentarer

 1. Sikken heldigfis du er. Har du link til Dorthes blog?

  SvarSlet
 2. Hvor er den lækker, blomsten - og super flotte stjerner :-)

  Og lige som Liv, ja tak til link :-)

  SvarSlet
 3. Kære begge- ja er den ikke superfin- jeg er også glad for den.. nu er der link på- når jeg laver indlæg med foto fra telefonen foregår det som en mail- da min telefon konstant siger at der er pladsmangel har jeg slettet blogger appen- så links og tilpasning af fotostørrelser og lignende bliver så når jeg har tid ved pc'en... som nu...

  SvarSlet
 4. Hvor er den bare super fin, og ja god ide med hårbøjle, det har jeg også selv gjort ved alle de læderblomster, som jeg har lavet. Det bliver bare super duper smart, og det kan varmt anbefales:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Helene, kan du anbefale en lim der er særligt god til det?

   Slet
 5. Godt at posten nåede frem og dejligt du kan lide blomsten :)
  Har slet ikke tænkt over det med skind og vask, så det er godt at jeg endnu ikke har syet stjerner fast på min bluse.
  Af lim kan jeg anbefale noget der hedder Glossy Accent, det er super holdbart og kan købes i Kort og Scrap butikker. En lille flaske koster ca. 25,- kr.
  Glæder mig til at se din hårbøje.
  Knus fra
  Dorthe :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Dorthe- man kunne jo lave en testvask sammen med mørkt tøj og se hvordan det går med stjernen.... Tak for tips mht lim :-) må lige se hvornår jeg kommer til projekt hårbøjle :-)

   Slet

Send en kommentar