Gå videre til hovedindholdet

vi nåede det... og den lille bålplads DIY









altså at lave snobrød og pølser på vores lille bålplads i haven- ukrudtet var ellers ved at have taget pladsen, som vi ryddede sidste år- men i sidste uge fik pigerne og jeg tændt op- og sammen med en legekammerat blev der samlet pinde og snoet dej om pølserne på pind...

Snobrødsdejen var den nemme færdigæltede pizzadej- som er lige til at skære i strimler- 12 stk var der til i en pakke- og med en pølse spidet på pinden går det heldigvis superhurtigt at bage dem- og det kan vi alle godt lide:-)

Vores bålplads er bare lavet som en cirkel hvor græstørvene er gravet af og derefter er der lagt en række gamle mursten rundt i kanten- der er ikke lavet særlig bund eller lagt sand ud eller noget- men en nem lille bålplads som ungerne og jeg selv har gravet ud- og når den ikke skal være i haven mere er det supernemt blot at fjerne stenene og lade græsset gro ind igen..

Kommentarer

  1. Der er noget helt særligt over snobrød og bål i haven.

    Vores bålsted kom til verden på samme måde, lige grave tørvet af (ikke noget med sten), og så på med brænde og en flok teenagere sad ihærdigt i blæsevejr og bagte snobrød.

    I går lokkede vejret alvorligt til en gang snobrød, men det krævede vi skulle have kløvet noget brænde til det - så det opgav vi. Dovenskaben længe leve :-))))

    SvarSlet
    Svar
    1. He, he Ketty- ja og jeg som på forhånd havde kigget på mange fine bålsteder med sten og fliser og siddepladser... brændet stod heldigvis i stakken klar til brændeovnen... som vi da vist snart skal fyre i indendøre.-)

      Slet
  2. Hvor ser det hyggeligt ud - vi har også en bålplads ved sommerhuset....mere eller mindre bare en fordybning i plænen, men det virker:-) God idé med pizza-dej til snobrød - den hapser jeg. Jeg linker til dig i mit seneste indlæg om Carlas værelse:-)
    K.h.
    Christina

    SvarSlet
    Svar
    1. HI Hi Christina- jeg havde helt overset det link i dine mange flotte billeder af jeres fine værelse- fedt at bålpladsen virker- det er faktisk det vigtigste:-)

      Slet
  3. Det ser ud til at have været en superhyggelig oplevelse for både børn og voksne! : )

    SvarSlet
    Svar
    1. Det var det ihvertfald- og så var aftensmaden fixet- plus en gang bananmilkshake...

      Slet
  4. Jeg skriver lige her, fordi jeg ikke kan finde en e-mailadresse.
    Mange tak for dit fine tilbud ang. møbler. Desværre må jeg nok erkende at jeg ikke er sådan en der lige får slebet og malet og at de møbler derfor ikke vil komme til deres ret. Jeg håber, du får solgt dem til en der vil glædes over dem hver dag.

    krams FruF

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Projekttasker til salg: #dreamknitbag på instagram

Så kommer der lidt liv her på bloggen igen- lang pause og nu kommer jeg til at linke til Instagram hvor min konto er @keep_dream_knitting #dreamknitbag   på Instagram er der jeg viser de projekttasker jeg syer og sælger hvis nogen synes om dem. Skriv en pb på Instagram så finder vi ud af farver og størrelser osv. Lille model: Jeg laver en lille handy version jeg kalder for Knit'nwalk størrelsen som lige passer til at hænge over armen og med en strømpe eller hue i. Den er ca 13 bred, 8 dyb og 24-25 cm høj. Intro pris 75 kr :-) Pris 95 kr. Posen er uden lynlås så intet hænger i. Jeg syer taskerne i stof fra mit stoflager som hovedsageligt består af vintage og upcycklede stoffer som er købt i genbrug eller arvet fra familie og venner. Det sjove ved at sy taskerne er at sætte farverne sammen- og få det til at spille med de materialer jeg har på lager. Medium: Udover denne størrelse laver jeg også en lidt større model som nemt rummer A4 opskriften og et par nøgler garn

kold i r...n

dette stemningsbillede kan vist godt bruges til dagens stemning... godt jeg skal til boldtræning i eftermiddag- der plejer vi at grine rigtig meget- og det bliver skønt til en afveksling..... altså fra resten af dagen- ikke resten af mit liv vel ,-)