vi nåede det... og den lille bålplads DIY

altså at lave snobrød og pølser på vores lille bålplads i haven- ukrudtet var ellers ved at have taget pladsen, som vi ryddede sidste år- men i sidste uge fik pigerne og jeg tændt op- og sammen med en legekammerat blev der samlet pinde og snoet dej om pølserne på pind...

Snobrødsdejen var den nemme færdigæltede pizzadej- som er lige til at skære i strimler- 12 stk var der til i en pakke- og med en pølse spidet på pinden går det heldigvis superhurtigt at bage dem- og det kan vi alle godt lide:-)

Vores bålplads er bare lavet som en cirkel hvor græstørvene er gravet af og derefter er der lagt en række gamle mursten rundt i kanten- der er ikke lavet særlig bund eller lagt sand ud eller noget- men en nem lille bålplads som ungerne og jeg selv har gravet ud- og når den ikke skal være i haven mere er det supernemt blot at fjerne stenene og lade græsset gro ind igen..

Kommentarer

 1. Der er noget helt særligt over snobrød og bål i haven.

  Vores bålsted kom til verden på samme måde, lige grave tørvet af (ikke noget med sten), og så på med brænde og en flok teenagere sad ihærdigt i blæsevejr og bagte snobrød.

  I går lokkede vejret alvorligt til en gang snobrød, men det krævede vi skulle have kløvet noget brænde til det - så det opgav vi. Dovenskaben længe leve :-))))

  SvarSlet
  Svar
  1. He, he Ketty- ja og jeg som på forhånd havde kigget på mange fine bålsteder med sten og fliser og siddepladser... brændet stod heldigvis i stakken klar til brændeovnen... som vi da vist snart skal fyre i indendøre.-)

   Slet
 2. Hvor ser det hyggeligt ud - vi har også en bålplads ved sommerhuset....mere eller mindre bare en fordybning i plænen, men det virker:-) God idé med pizza-dej til snobrød - den hapser jeg. Jeg linker til dig i mit seneste indlæg om Carlas værelse:-)
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. HI Hi Christina- jeg havde helt overset det link i dine mange flotte billeder af jeres fine værelse- fedt at bålpladsen virker- det er faktisk det vigtigste:-)

   Slet
 3. Det ser ud til at have været en superhyggelig oplevelse for både børn og voksne! : )

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var det ihvertfald- og så var aftensmaden fixet- plus en gang bananmilkshake...

   Slet
 4. Jeg skriver lige her, fordi jeg ikke kan finde en e-mailadresse.
  Mange tak for dit fine tilbud ang. møbler. Desværre må jeg nok erkende at jeg ikke er sådan en der lige får slebet og malet og at de møbler derfor ikke vil komme til deres ret. Jeg håber, du får solgt dem til en der vil glædes over dem hver dag.

  krams FruF

  SvarSlet

Send en kommentar