Gå videre til hovedindholdet

på kotel- et dejligt besøg på et stort moderne landbrug






Søndag eftermiddag blev brugt på Åbent landbrug på denne gård med stor mælkeproduktion... Det er interessant at se hvordan mælken produceres og dejligt at se hvor rart køerne går rundt og har det på deres "kotel" Vi nød nærheden til naturen og til dyrene og pigerne hyggede med kalve, katte og hoppede i halmballerne.. og som det ses så kan man sagtens være iklædt prinsesse og Hannah Montana tøj og samtidig lege på en gård- det går fint i vaskemaskinen på 30 grader bagefter:-)

Kommentarer

  1. Hehe. Og du undrer dig over at du ikke får syet for tiden?!? Nuvel, det er nok fordi du bruger tiden meget mere fornuftigt - gode oplevelser sammen med pigerne. Du har vist ikke noget at være misundelig over. Heldigvis.

    På den anden side... jeg er da helt med på at indføre 48 timer i hvert døgn, såfremt det fortsat betyder kun 8 timers arbejdsdag....
    : ) Liv

    SvarSlet
    Svar
    1. Kære liv- tak for lige at minde mig om at holde fødderne på jorden :-) jeg kunne ikke overaskue 48 timer i døgnet- skaulle man spå også sove dobbelt så lang tid??? YES!

      Slet
  2. 48 timer i hvert døgn lyder som en drøm - kan vi indføre at en meget STOR procentdel af dem bliver forbeholdt kreative udfoldelser?

    Bondegårdsbesøg er altid godt, selv om der ligger mange timers hårdt arbejde bag ved, så virker det alligevel meget roligt og tillokkende på mange af os andre, sådan lidt Morten Korch-agtigt, måske.

    Vores nabo er meget sød til at komme og kalde når der er nye kalve, og så sidder vi i halmen sammen med den nye lille kalv, som stadig er helt våd af unævnelige ting, men overordentlig lækker alligevel :-)

    Og prinsesse! Lidt prinsesse er vi vel alle indvendig :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Kære Ketty!
      Ja jeg kan da godt lige nævne et par ting fra landbolivet som jeg kom i tanke om at jeg havde fortrængt fra min barndom .-) Fluerne f.eks.. og det med tidsforbruget- ja det er højt som selvstændig og jo også så varierende og vejrafhængigt- så man er jo nødt til at tro på det og glæde sig over alt det gode når man er landmand.. Bare det at kunne kigge ud over de åbne vidder er jo fedt -

      Slet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Projekttasker til salg: #dreamknitbag på instagram

Så kommer der lidt liv her på bloggen igen- lang pause og nu kommer jeg til at linke til Instagram hvor min konto er @keep_dream_knitting #dreamknitbag   på Instagram er der jeg viser de projekttasker jeg syer og sælger hvis nogen synes om dem. Skriv en pb på Instagram så finder vi ud af farver og størrelser osv. Lille model: Jeg laver en lille handy version jeg kalder for Knit'nwalk størrelsen som lige passer til at hænge over armen og med en strømpe eller hue i. Den er ca 13 bred, 8 dyb og 24-25 cm høj. Intro pris 75 kr :-) Pris 95 kr. Posen er uden lynlås så intet hænger i. Jeg syer taskerne i stof fra mit stoflager som hovedsageligt består af vintage og upcycklede stoffer som er købt i genbrug eller arvet fra familie og venner. Det sjove ved at sy taskerne er at sætte farverne sammen- og få det til at spille med de materialer jeg har på lager. Medium: Udover denne størrelse laver jeg også en lidt større model som nemt rummer A4 opskriften og et par nøgler garn

Dagens ord er et gajol ord....

  Og gajol er vi storforbruger af da ungerne hoster og jeg har ondt i halsen... Men mon ikke vi er halvt igennem det for Pernille var hjemme fra skole igår, men var frisk i morges og Josefine har taget en mega powernap fra kl. 19 til kl 9 i morges... Og jeg arbejde hjemmefra, når det skal være sådan så må vi lige hygge lidt i eftermiddag..