på kotel- et dejligt besøg på et stort moderne landbrug


Søndag eftermiddag blev brugt på Åbent landbrug på denne gård med stor mælkeproduktion... Det er interessant at se hvordan mælken produceres og dejligt at se hvor rart køerne går rundt og har det på deres "kotel" Vi nød nærheden til naturen og til dyrene og pigerne hyggede med kalve, katte og hoppede i halmballerne.. og som det ses så kan man sagtens være iklædt prinsesse og Hannah Montana tøj og samtidig lege på en gård- det går fint i vaskemaskinen på 30 grader bagefter:-)

Kommentarer

 1. Hehe. Og du undrer dig over at du ikke får syet for tiden?!? Nuvel, det er nok fordi du bruger tiden meget mere fornuftigt - gode oplevelser sammen med pigerne. Du har vist ikke noget at være misundelig over. Heldigvis.

  På den anden side... jeg er da helt med på at indføre 48 timer i hvert døgn, såfremt det fortsat betyder kun 8 timers arbejdsdag....
  : ) Liv

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære liv- tak for lige at minde mig om at holde fødderne på jorden :-) jeg kunne ikke overaskue 48 timer i døgnet- skaulle man spå også sove dobbelt så lang tid??? YES!

   Slet
 2. 48 timer i hvert døgn lyder som en drøm - kan vi indføre at en meget STOR procentdel af dem bliver forbeholdt kreative udfoldelser?

  Bondegårdsbesøg er altid godt, selv om der ligger mange timers hårdt arbejde bag ved, så virker det alligevel meget roligt og tillokkende på mange af os andre, sådan lidt Morten Korch-agtigt, måske.

  Vores nabo er meget sød til at komme og kalde når der er nye kalve, og så sidder vi i halmen sammen med den nye lille kalv, som stadig er helt våd af unævnelige ting, men overordentlig lækker alligevel :-)

  Og prinsesse! Lidt prinsesse er vi vel alle indvendig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Ketty!
   Ja jeg kan da godt lige nævne et par ting fra landbolivet som jeg kom i tanke om at jeg havde fortrængt fra min barndom .-) Fluerne f.eks.. og det med tidsforbruget- ja det er højt som selvstændig og jo også så varierende og vejrafhængigt- så man er jo nødt til at tro på det og glæde sig over alt det gode når man er landmand.. Bare det at kunne kigge ud over de åbne vidder er jo fedt -

   Slet

Send en kommentar