Gå videre til hovedindholdet

første arbejdsdag, lagkage, diademer og karklude

Puha sikken et mix... men jeg har altså strikket en karklud... efter tich tachs opskrift... næsten, for mine pinde var større, garnet tykkere og jeg kan åbenbart stadig ikke tælle når jeg skal strikke ret vrang i en uendelighed... men jeg er ret sikker på at den kan bruges til at tørre med alligevel- den er bare ikke perfekt..Apropos perfekt, så er det noget af det jeg læser om hos Julia Lahme i bogen "Hold lige mit diadem"- jeg ved godt den er fra sidste år- men jeg fik den altså i forgårs... og hun siger altså mange gode ting- bl.a om at stræbe efter ikke at være perfekt.. om at man ikke behøver synes dårligt om andre kvinder fordi de gør noget anderledes end det man selv magter.. til gengæld gør man selv noget som de måske ikke kan på samme måde :-)

Det var første arbejdsdag efter ferien- og kl. blev over 16 inden jeg kom ud af døren- og 16.49 da vi kørte fra børnehaven- jeg tænkte- nå så var vi ikke de sidste- idag- men havde tænkt at gå lidt før- det lykkedes ikke- til gengæld spiste jeg 3 hovedpinepiller da jeg kom hjem- for at dulme hovedpinen- nu er kvalmen væk- til gengæld har tøserne og jeg spist næsten resten af lagkagen fra i lørdags... så jeg er forspist- og træt- og intentionen om at de ikke skulle se tv efter kl. 19 men i bad og have læst historie fra 19.30 til 20 gået i vasken.. nå kan vist lige nå at indhente tidsplanen- så vi kan komme op i morgen..

Kommentarer

 1. Helt fra Jylland ser det til gengæld helt vildt lækkert ud at spise den der lagkage, have et stk hjemmegjort karklud at tørre unger med inden man stiller meget flot tallerken i vasken ;-)

  SvarSlet
 2. Ja det ser vældig fint ud :-) hav en god aften.

  SvarSlet
 3. Cool at du har strikket en tichtach karklud! Jeg selv er kun halvvejs på pind 2,5 og med noget flere masker end tichtac (fordi jeg faktisk ikke lige kunne huske opskriften).
  Sikke en arbejdsdag for dig - din stakkel med hovedpine og kvalme. Håber du har nået lidt voksentid efter børnene er puttet. Her har symaskinen snurret til aften - igen! :)

  SvarSlet
 4. Kære Liv, fra kl 21 har jeg sumpet m blogs og cola... burde forberede mig til et møde kl 9 i morgen, om mine fremtidige jobmuligheder i jylland... så hvad laver jeg i blogland? Hyg dig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Du tankede energi! Det er jeg sikker på! God tirsdag : )

   Slet
 5. Øv hvor er det hårdt at starte efter ferien igen på den måde. Håber dagen i dag bliver lidt bedre, meget bedre faktisk...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ketty: Det er jeg sikker på den gør- den var nu også ok igår- men det der med at få hovedpine første dag på arbejde- det tyder måske på for meget tid ved pc'en... selv med skærmbriller :-)
   Hav en god dag derude i sommerlandet :-)

   Slet
 6. Ih hvor skønt, at du har fundet inspiration hos mig - det gør mig vildt glad!

  Og sjov nok, så brugte jeg de første 10 klude på at trevle op og tælle på sådan en helt perfekt måde. Men på de seneste har jeg givet mig selv lov til at lave mange fejl, så de får deres helt eget mønster - og det er faktisk ret fantastisk. Så det er ret sjov, at du også skriver om perfekthed i relation til dem :-)

  Kh
  tina

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Historien om Nordisk Tekstil... NT of Denmark

Jeg fandt lige dette på nettet om det firma der i sin tid producerede elefanterne og også stoffet fra mit foregående indlæg...

Historien om Nordisk Tekstil... Nordisk Tekstil har rødder helt tilbage til 1874, hvor købmand Chr. Mogensen grundlagde et væveri i Odense med dampkraft og mekaniske vævestole.
Virksomheden ekspanderede kraftigt i slutningen af forrige århundrede og udgjorde sammen med M. K. Brandts Klædefabrik byens to største
tekstilfabrikker. Som følge af en fusion i 1902 med fabrikant Harery Dessaus væveri i Odense grundlagdes Mogensen og Dessaus væverier A/S med en aktiekapital på 1.000.000 kr.

Dette firma blev i 1955 overtaget af den daværende internationale sengetøjskoncern Nordisk Fjerfabrik A/S (NF), som videreførte firmaet, under navnet Nordisk Tekstil Væveri A/S. Overtagelsen skete blandt andet udfra ønsket om at kunne producere en del af de tekstiler, der anvendtes til NFs dyner og puder.

I de efterfølgende årtier oplevede Nordisk Tekstil Væveri en kraftig ekspansio…

Sommertoppe...

Fredag gik jeg igang med de lette sommertoppe fra purlbee. Pernille havde to klassekammerater på besøg så der er faktisk løbet 4 stk igennem symaskinen.... 2 af hver :-) det er da fedt at hendes legekammerater synes det er sjovt at vælge stof i mine reoler og at jeg så på kort tid lige får syet noget til dem også... Pernille og Josefine har ikke brugt andet her i weekenden og Josefine ville gerne sove med sin blomstrende top.....   Det har ellers været en dejlig weekend med besøg af ketty og Karen i haven i r og idag gik turen til frokost til hvidsten kro. Det var en gave til min far at vi skulle spise æggekage derude alle 10. Bagefter var der eftermiddagskaffe  naturlegepladsen ved fyrkat og så var den weekend brugt op.....

Her kigger pigerne efter naboens datter som har lært at cykle uden støttehjul. De derhåndtegn kan godt være lidt svære....