Gå videre til hovedindholdet

første arbejdsdag, lagkage, diademer og karklude

Puha sikken et mix... men jeg har altså strikket en karklud... efter tich tachs opskrift... næsten, for mine pinde var større, garnet tykkere og jeg kan åbenbart stadig ikke tælle når jeg skal strikke ret vrang i en uendelighed... men jeg er ret sikker på at den kan bruges til at tørre med alligevel- den er bare ikke perfekt..Apropos perfekt, så er det noget af det jeg læser om hos Julia Lahme i bogen "Hold lige mit diadem"- jeg ved godt den er fra sidste år- men jeg fik den altså i forgårs... og hun siger altså mange gode ting- bl.a om at stræbe efter ikke at være perfekt.. om at man ikke behøver synes dårligt om andre kvinder fordi de gør noget anderledes end det man selv magter.. til gengæld gør man selv noget som de måske ikke kan på samme måde :-)

Det var første arbejdsdag efter ferien- og kl. blev over 16 inden jeg kom ud af døren- og 16.49 da vi kørte fra børnehaven- jeg tænkte- nå så var vi ikke de sidste- idag- men havde tænkt at gå lidt før- det lykkedes ikke- til gengæld spiste jeg 3 hovedpinepiller da jeg kom hjem- for at dulme hovedpinen- nu er kvalmen væk- til gengæld har tøserne og jeg spist næsten resten af lagkagen fra i lørdags... så jeg er forspist- og træt- og intentionen om at de ikke skulle se tv efter kl. 19 men i bad og have læst historie fra 19.30 til 20 gået i vasken.. nå kan vist lige nå at indhente tidsplanen- så vi kan komme op i morgen..

Kommentarer

 1. Helt fra Jylland ser det til gengæld helt vildt lækkert ud at spise den der lagkage, have et stk hjemmegjort karklud at tørre unger med inden man stiller meget flot tallerken i vasken ;-)

  SvarSlet
 2. Ja det ser vældig fint ud :-) hav en god aften.

  SvarSlet
 3. Cool at du har strikket en tichtach karklud! Jeg selv er kun halvvejs på pind 2,5 og med noget flere masker end tichtac (fordi jeg faktisk ikke lige kunne huske opskriften).
  Sikke en arbejdsdag for dig - din stakkel med hovedpine og kvalme. Håber du har nået lidt voksentid efter børnene er puttet. Her har symaskinen snurret til aften - igen! :)

  SvarSlet
 4. Kære Liv, fra kl 21 har jeg sumpet m blogs og cola... burde forberede mig til et møde kl 9 i morgen, om mine fremtidige jobmuligheder i jylland... så hvad laver jeg i blogland? Hyg dig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Du tankede energi! Det er jeg sikker på! God tirsdag : )

   Slet
 5. Øv hvor er det hårdt at starte efter ferien igen på den måde. Håber dagen i dag bliver lidt bedre, meget bedre faktisk...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ketty: Det er jeg sikker på den gør- den var nu også ok igår- men det der med at få hovedpine første dag på arbejde- det tyder måske på for meget tid ved pc'en... selv med skærmbriller :-)
   Hav en god dag derude i sommerlandet :-)

   Slet
 6. Ih hvor skønt, at du har fundet inspiration hos mig - det gør mig vildt glad!

  Og sjov nok, så brugte jeg de første 10 klude på at trevle op og tælle på sådan en helt perfekt måde. Men på de seneste har jeg givet mig selv lov til at lave mange fejl, så de får deres helt eget mønster - og det er faktisk ret fantastisk. Så det er ret sjov, at du også skriver om perfekthed i relation til dem :-)

  Kh
  tina

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Projekttasker til salg: #dreamknitbag på instagram

Så kommer der lidt liv her på bloggen igen- lang pause og nu kommer jeg til at linke til Instagram hvor min konto er @keep_dream_knitting #dreamknitbag   på Instagram er der jeg viser de projekttasker jeg syer og sælger hvis nogen synes om dem. Skriv en pb på Instagram så finder vi ud af farver og størrelser osv. Lille model: Jeg laver en lille handy version jeg kalder for Knit'nwalk størrelsen som lige passer til at hænge over armen og med en strømpe eller hue i. Den er ca 13 bred, 8 dyb og 24-25 cm høj. Intro pris 75 kr :-) Pris 95 kr. Posen er uden lynlås så intet hænger i. Jeg syer taskerne i stof fra mit stoflager som hovedsageligt består af vintage og upcycklede stoffer som er købt i genbrug eller arvet fra familie og venner. Det sjove ved at sy taskerne er at sætte farverne sammen- og få det til at spille med de materialer jeg har på lager. Medium: Udover denne størrelse laver jeg også en lidt større model som nemt rummer A4 opskriften og et par nøgler garn

kold i r...n

dette stemningsbillede kan vist godt bruges til dagens stemning... godt jeg skal til boldtræning i eftermiddag- der plejer vi at grine rigtig meget- og det bliver skønt til en afveksling..... altså fra resten af dagen- ikke resten af mit liv vel ,-)