Gå videre til hovedindholdet

barselsbesøg med babyundertrøje

Igår var pigerne og jeg på barselsbesøg hos en ny lille verdensborger- en af mine veninder hari en alder af 42 år valgt at få barn selv om hun er single- så det var var bare dejligt for hende at fødslen er gået fint- under 7 timer tog det- uden en skramme :-) og drengen er bare så fin- det syntes pigerne også- selv om Josefine havde svært ved at forstå at han ikke hedder noget endnu.
For første gang fik jeg brugt mine nye labels til de hjemmelavede kreationer- her er et strygemærke jeg har sat på en lille lap- og syet i siden af babyvesten jeg havde strikket.

Opskriften til vesten kan hentes her hos Ruth som laver mange fine sager.



Sammen med vesten havde jeg samlet lidt andet småt- og så var der en lamaze ting fra pigerne... som han kan starte med at kigge på i barnevognen..

Kommentarer

  1. Hvor er det en fin fin lille dreng - og en fin vest :-)
    Dejligt det gik godt - altid rart at høre når man selv i en alder af snart-over-40 prøvet at få en mere... :-)
    Kh Pernille

    SvarSlet
  2. Hej Pernille!
    Ja han er en sød lille basse- og spændende at du gerne vil have flere... min venindes største problem var at blive gravid- men at føde gik forholdsvist nemt... hvis man kan tillade sig at sige det... det gik ihvertfald hurtigere end for mig.. hø, hø..

    SvarSlet
  3. Din trøje er blevet meget fin og flot. Skønt med en nyfødt baby.

    SvarSlet
  4. Nåå så dejlig en lille historie og sikke fine sager du har lavet.

    SvarSlet
  5. Tak Lea- jeg blev ihvertfald tilfreds med den- og dejligt at give noget hjemmelavet var det..
    Jeannett: Ja det har været en sej kamp for hende at blive gravid- men udover et stort blodtab efter fødslen, så lader det til at hun er en "fødemaskine" :-) hun læser ikke med her :-) Det er kun vesten jeg selv har lavet- ugle og suttekæde vandt jeg i en give-away for et par måneder siden :-)

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Projekttasker til salg: #dreamknitbag på instagram

Så kommer der lidt liv her på bloggen igen- lang pause og nu kommer jeg til at linke til Instagram hvor min konto er @keep_dream_knitting #dreamknitbag   på Instagram er der jeg viser de projekttasker jeg syer og sælger hvis nogen synes om dem. Skriv en pb på Instagram så finder vi ud af farver og størrelser osv. Lille model: Jeg laver en lille handy version jeg kalder for Knit'nwalk størrelsen som lige passer til at hænge over armen og med en strømpe eller hue i. Den er ca 13 bred, 8 dyb og 24-25 cm høj. Intro pris 75 kr :-) Pris 95 kr. Posen er uden lynlås så intet hænger i. Jeg syer taskerne i stof fra mit stoflager som hovedsageligt består af vintage og upcycklede stoffer som er købt i genbrug eller arvet fra familie og venner. Det sjove ved at sy taskerne er at sætte farverne sammen- og få det til at spille med de materialer jeg har på lager. Medium: Udover denne størrelse laver jeg også en lidt større model som nemt rummer A4 opskriften og et par nøgler garn

kold i r...n

dette stemningsbillede kan vist godt bruges til dagens stemning... godt jeg skal til boldtræning i eftermiddag- der plejer vi at grine rigtig meget- og det bliver skønt til en afveksling..... altså fra resten af dagen- ikke resten af mit liv vel ,-)