barselsbesøg med babyundertrøje

Igår var pigerne og jeg på barselsbesøg hos en ny lille verdensborger- en af mine veninder hari en alder af 42 år valgt at få barn selv om hun er single- så det var var bare dejligt for hende at fødslen er gået fint- under 7 timer tog det- uden en skramme :-) og drengen er bare så fin- det syntes pigerne også- selv om Josefine havde svært ved at forstå at han ikke hedder noget endnu.
For første gang fik jeg brugt mine nye labels til de hjemmelavede kreationer- her er et strygemærke jeg har sat på en lille lap- og syet i siden af babyvesten jeg havde strikket.

Opskriften til vesten kan hentes her hos Ruth som laver mange fine sager.Sammen med vesten havde jeg samlet lidt andet småt- og så var der en lamaze ting fra pigerne... som han kan starte med at kigge på i barnevognen..

Kommentarer

 1. Hvor er det en fin fin lille dreng - og en fin vest :-)
  Dejligt det gik godt - altid rart at høre når man selv i en alder af snart-over-40 prøvet at få en mere... :-)
  Kh Pernille

  SvarSlet
 2. Hej Pernille!
  Ja han er en sød lille basse- og spændende at du gerne vil have flere... min venindes største problem var at blive gravid- men at føde gik forholdsvist nemt... hvis man kan tillade sig at sige det... det gik ihvertfald hurtigere end for mig.. hø, hø..

  SvarSlet
 3. Din trøje er blevet meget fin og flot. Skønt med en nyfødt baby.

  SvarSlet
 4. Nåå så dejlig en lille historie og sikke fine sager du har lavet.

  SvarSlet
 5. Tak Lea- jeg blev ihvertfald tilfreds med den- og dejligt at give noget hjemmelavet var det..
  Jeannett: Ja det har været en sej kamp for hende at blive gravid- men udover et stort blodtab efter fødslen, så lader det til at hun er en "fødemaskine" :-) hun læser ikke med her :-) Det er kun vesten jeg selv har lavet- ugle og suttekæde vandt jeg i en give-away for et par måneder siden :-)

  SvarSlet

Send en kommentar