Gå videre til hovedindholdet

søndagstur til stranden






Hele familien- inklusiv Rynkehunden kørte med kaffe, knækbrød, pålægschokolade og melon til Vedbæk strand. Det blev til dyp af tæer i vandet, bådebros besøg, gyngetur og lidt strik og kaffe i græsset. Der var en stor gruppe au-pairpiger samlet- det minder mig om da jeg var au-pair i Zürich i 1987-88- her var vi også altid en flok i weekenden der spiste og hyggede i det fri.
Josefine løb omkring kun i undertrøje og med bar rumpe-gumpe efter at hendes underbukser var blevet dyppet i Øresund. Au-pairpigerne syntes hun var sød og smilte til os. Jeg smiler altid til dem- fordi jeg synes man skal værdsætte dem- de gør et godt stykke arbejde mange steder, som jeg håber bliver værdsat på en ordentlig måde. Måske tænker jeg særligt over det fordi min au-pairfamilie ikke var særlig inkluderende/ personlig- jeg var bare endnu en i rækken af hjælpere- forholdene var fine men det var upersonligt at bo hos dem.
Nu er vi lidt trætte- Josefine gik selv ind i seng inden aftensmaden- hun er ved at vænne sig af med at sove til middag- hun gider ikke efter frokost men har svært ved at holde ud til sengetid- så nu bliver der en være ballade når hun vågner- men jeg har aldrig (sjældent!) vækket børnene for at de så skulle sove tidligere eller lignende- de bliver kropumulige- og jeg tænker på den der følelse af at have sovet til middag og vågne og være sur og tvær i hele kroppen- det er en træls fornemmelse...
Pernille er også pirrelig nu- så det går sikkert hen og bliver en "hyggelig" aften......men jeg skal ud at løbe iht mit program fra I Form... 2 min rask gang 14 min løb i træk og 5 min rask gang..

Kommentarer

  1. Det er altså en smart genbrugs, genbrugs kjole og så kan den genbruges igen smart. Det ser hyggelig ud på stranden og hun er så fin i kjolen. Kan se at gamle rynke stadig har det godt.

    SvarSlet
  2. Tak for dit kig og kommentar på min blog.

    Det er godt nok en fantastisk kjole den kønne pige har på.

    Mvh Julia - http://butterfliesowls.blogspot.com/

    SvarSlet
  3. Ævlebævle: ja men hun bliver gammel og langsom og boksere bliver ikke så gamle, hun er 9 nu....

    Julia: tak, jeg skal vist lave ekstra vandhuller da den tunge nederdel trækker i det hæklede, sådan går det når man arbejder uden mønster...

    SvarSlet
  4. Vandhuller..ha tlf vil ikke skrive knap huller....

    SvarSlet
  5. Jeg har givet dig en award, håber du vil tage imod den, du kan læse mere inde på min blog.

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Projekttasker til salg: #dreamknitbag på instagram

Så kommer der lidt liv her på bloggen igen- lang pause og nu kommer jeg til at linke til Instagram hvor min konto er @keep_dream_knitting #dreamknitbag   på Instagram er der jeg viser de projekttasker jeg syer og sælger hvis nogen synes om dem. Skriv en pb på Instagram så finder vi ud af farver og størrelser osv. Lille model: Jeg laver en lille handy version jeg kalder for Knit'nwalk størrelsen som lige passer til at hænge over armen og med en strømpe eller hue i. Den er ca 13 bred, 8 dyb og 24-25 cm høj. Intro pris 75 kr :-) Pris 95 kr. Posen er uden lynlås så intet hænger i. Jeg syer taskerne i stof fra mit stoflager som hovedsageligt består af vintage og upcycklede stoffer som er købt i genbrug eller arvet fra familie og venner. Det sjove ved at sy taskerne er at sætte farverne sammen- og få det til at spille med de materialer jeg har på lager. Medium: Udover denne størrelse laver jeg også en lidt større model som nemt rummer A4 opskriften og et par nøgler garn

kold i r...n

dette stemningsbillede kan vist godt bruges til dagens stemning... godt jeg skal til boldtræning i eftermiddag- der plejer vi at grine rigtig meget- og det bliver skønt til en afveksling..... altså fra resten af dagen- ikke resten af mit liv vel ,-)