søndagstur til stranden


Hele familien- inklusiv Rynkehunden kørte med kaffe, knækbrød, pålægschokolade og melon til Vedbæk strand. Det blev til dyp af tæer i vandet, bådebros besøg, gyngetur og lidt strik og kaffe i græsset. Der var en stor gruppe au-pairpiger samlet- det minder mig om da jeg var au-pair i Zürich i 1987-88- her var vi også altid en flok i weekenden der spiste og hyggede i det fri.
Josefine løb omkring kun i undertrøje og med bar rumpe-gumpe efter at hendes underbukser var blevet dyppet i Øresund. Au-pairpigerne syntes hun var sød og smilte til os. Jeg smiler altid til dem- fordi jeg synes man skal værdsætte dem- de gør et godt stykke arbejde mange steder, som jeg håber bliver værdsat på en ordentlig måde. Måske tænker jeg særligt over det fordi min au-pairfamilie ikke var særlig inkluderende/ personlig- jeg var bare endnu en i rækken af hjælpere- forholdene var fine men det var upersonligt at bo hos dem.
Nu er vi lidt trætte- Josefine gik selv ind i seng inden aftensmaden- hun er ved at vænne sig af med at sove til middag- hun gider ikke efter frokost men har svært ved at holde ud til sengetid- så nu bliver der en være ballade når hun vågner- men jeg har aldrig (sjældent!) vækket børnene for at de så skulle sove tidligere eller lignende- de bliver kropumulige- og jeg tænker på den der følelse af at have sovet til middag og vågne og være sur og tvær i hele kroppen- det er en træls fornemmelse...
Pernille er også pirrelig nu- så det går sikkert hen og bliver en "hyggelig" aften......men jeg skal ud at løbe iht mit program fra I Form... 2 min rask gang 14 min løb i træk og 5 min rask gang..

Kommentarer

 1. Det er altså en smart genbrugs, genbrugs kjole og så kan den genbruges igen smart. Det ser hyggelig ud på stranden og hun er så fin i kjolen. Kan se at gamle rynke stadig har det godt.

  SvarSlet
 2. Tak for dit kig og kommentar på min blog.

  Det er godt nok en fantastisk kjole den kønne pige har på.

  Mvh Julia - http://butterfliesowls.blogspot.com/

  SvarSlet
 3. Ævlebævle: ja men hun bliver gammel og langsom og boksere bliver ikke så gamle, hun er 9 nu....

  Julia: tak, jeg skal vist lave ekstra vandhuller da den tunge nederdel trækker i det hæklede, sådan går det når man arbejder uden mønster...

  SvarSlet
 4. Vandhuller..ha tlf vil ikke skrive knap huller....

  SvarSlet
 5. Jeg har givet dig en award, håber du vil tage imod den, du kan læse mere inde på min blog.

  SvarSlet

Send en kommentar