første flueben på to do listen kan sættes

Så blev Pernilles nederdel syet færdig :-) Hun har fundet bluse og leggings frem til i morgen som hun synes passer godt til- og den er fin at danse i foran spejlet ...


Kommentarer

 1. Hvor er den blevet fin Ellen, kan godt forstå hun er blevet glad for den.

  SvarSlet
 2. Nej, hvor er den fin!! Er det rød/hvide elastik?

  SvarSlet
 3. Hej og tak fordi du vil lege med. Jeg har netop skrevet dig på listen. Har du lyst til at lege med igen (kan jo se din liste er lang) så meld dig endelig til igen...kunne være hyggeligt at følge med i hvor meget du når :-)

  Nederdelen er bare så flot - især er jeg vild med stoffet i midten det er bare wauw.

  Kh. Mette

  SvarSlet
 4. Hvor er hun sød og nederdelen er meget flot.

  SvarSlet
 5. Ævle bævle: Tak- ja der blev svanset og danset i strutskørtet!

  Tineke: Det stribede stod er sweatshirt stof- altså elastisk- men ikke rib- der er ekstra plads i det- så hun kan vokse og bevæge sig- og en bukseelastik i topkanten.

  Westmose: Ja jeg skal være med i næste uge igen- laver to do indlæg om det snart... Stoffet i midten er "selvfølgelig!!" et gammelt dynebetræk som har ligget på lager nogle år efterhånden- 6 år tror.. men farverne er så fine og det grafiske mønster er skønt- valgte at lave det usymmetrisk her damøsnterrapporten er lidt høj- men et af mine ynglings af den slags :-)

  Lea: Tak- ja hun er en dejlig pige- og hvor de lyse krøller kommer fra - tja det må være farfar- og så bliver hun nok mørkhåret senere- for hverken Dennis eller jeg har krøller er har været så lyse.. sjovt nok..

  SvarSlet

Send en kommentar