Fredag d. 1. December... Starter med ro i sjælen.

Hjemmearbejdsdag... 1. December.... Efter to uger meget på farten på job ( kom hjem kl 23.45 iaftes fra møde og  fejring af kollegas 10 års jubilæum i Kbh) er det så fredfyldte at sidde hjemme og skrive referater og besvare mails... Der var juleslik fra pigernes nisser, chokoladekalendre, adventslysene er klar, og her ti år senere begynder jeg at føle at traditionerne i min egenfamilie er kommet for at blive. Fornemmelsen af at gå ind i skabet og med det samme kunne finde de juleting der lå pænt pakket væk fra sidste år og bare lige bruge en halv time og så er der 1.december stemning gør mig glad. Vi har flyttet og rykket rundt så mange gange og brugt så meget energi på det at det der med at ordne og få ting på plads aldrig er kommet rigtig ind under huden... Men nu har vi boet i dette hus siden sommeren 2014. Det er det længste sted jeg har boet siden 2004. Og først set i bakspejlet begynder det at gå op for mig hvor meget energi man bruger på at rykke rundt som andre bruger på det samme hjem eller på andet. 
Jeg ved godt at vores liv stadig er meget omfarende. Men i og med at mit job er i byggebranchen giver det jo sig selv har jeg altid tænkt. Man bygge jo sjældent det samme sted år efter år. 

Det mest stationære i mit liv er min mand, mine piger, mine forældre og søster og hendes døtre og  min arbejdsplads gennem snart 14 år. Så måske også en grund til at et ti årsjubilæum for en skattet kollega  med god mad på sticks n sushi på Amager strandvej ( et gensyn med steder i København som bringer så manger minder frem om årene fra 1994 til 2004 hvor jeg bl.a. Havde kontor lige derude og tilbragte Skt hans med venner på stranden, gamle venner som jeg ikke har kontakt med fordi jeg har bevæget mig videre og der er limit på hvad jeg kan rumme og nå)...

Men nu ventet arbejdet.... Der er fireplace musik på ipaden, kaffe i koppen og ønsker om at december bliver travl, spændende og giver glæde på kontoen også. 
God fredag!

Kommentarer